20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Nganggo Gel. Nganggo Kentang Gula.
Nganggo Gel. Nganggo Kentang Gula.

Nganggo Gel. Nganggo Kentang Gula.

Sikil pro Ally Stacher sengit gelang. Dadi Stacher, sing nembe ngumumake dheweke pindhah saka Lululemon Spesialisasi kanggo Siklus Optum Pro, miwiti eksperimen karo nutrisi sepeda dhewe.

Sepisan, dheweke ngiseni susu pitik barbecued menyang celonone. Nunggang liyane, dheweke nggawa kacang lan tembikai dehidrasi. Nanging sawise nyoba lan kesalahan, dheweke nemokake jajanan pertengahan sing paling disenengi yaiku kentang manis. Masalah mung: mangan kentang kanthi mancal ora gampang.

Bar Ally minangka asil saka konondrum kasebut. Mbalik ing North Carolina, dheweke kudu kerja karo prosesor pangan lan penyulingan lan sadurunge suwe, dheweke bakal nggawe bar energi basis kentang sing manis kanggo para penunggang basikal.

Ora suwe, Stacher nyoba nguji Bar Ally - sing digawe saka kentang manis, kacang, tanggal, quinoa, lan coklat gelap - kanca-kancane. Cemilan tuwuh ing popularitas lan kanca lan kulawarga wiwit takon babagan conto. Ing wulan Februari 2013, Stacher melu bisnis.

Wektu ora bisa dadi luwih apik, amarga komunitas bal-balan mindhah saka gel-gel - lan panganan gula liyane, jajanan buatan - lan kanggo panganan.

Aiden Charles, pelatih kepala kanggo Charles Coaching and Services Nutrisi lan direktur lan direktur eksekutif ing Program Lanjut Siklus Connecticut, konsultasi karo atlit sing nggoleki macem-macem jajanan sehat, kanthi mancal. "Iki gumantung banget karo wong liya, nanging mung saka sudut pandang nutrisi lan sudut pandang rasa, variasi katon kaya-kaya kanggo panganan." Dheweke nambahake manawa akeh atlite sing kepengin nggawe bar dhewe-kaya sing ditindakake dening Stacher. "Kadhangkala, saka sudut pandang nyimpen, utawa perspektif sing bisa ngontrol utawa mung nyoba entuk rasa tartamtu."

Kentang manis - sing dhuwur ing kalium lan antioksidan lan ngemot enzim sing ngganti pati dadi gula sing kaya kalori sawise masak - cocog kanggo atlit. "Yen sampeyan mikir babagan kapadhetan nutrisi, sampeyan pengin mikir babagan sing sampeyan entuk luwih saka kalori. Kalori minangka bahan bakar kanggo latihan awak, nanging nutrisi mbantu mbentuk awak sampeyan, "ujare Charles.

Stacher ngarep-arep karo Ally Bars bakal entuk wong-wong sing ngobong awak nganggo panganan saliyane gula cair. Lan yen sampeyan butuh bukti yen sampeyan bisa cepet tanpa nyemprotake nektar manuk, mung goleki sawetara asil pungkasan Stacher. Sasi kepungkur, dheweke menang rong tahapan balapan sepedha gunung UCI ing Brasil, dikuasai bar (dheweke mangan sewu jam). Dheweke uga netepake awake minangka salah sawijining domestik pelot sing paling angel, bisa ngirim watt lan asil gedhe.

Dheweke uga pengin perusahaan menehi bali menyang peloton pro wanita sing wis kurang. "Tujuanku yaiku ngawula minangka sponsor judhul kanggo tim profesional wanita," ujare.

Bakal njupuk akeh $ 3.65 Ally bar kanggo ngimpi, nanging yen ana siji bab Stacher, sing wis nate pesaing kabeh saka rodeos menyang wrestling, apik banget, iku nyelehake sirahe lan rampung. "Aku mung ngrameke dhewe lan nindakake apa sing kudu daklakoni nganti tekan papan sing dakarepake," ujare.

    Tags: Olahraga, Berbasis, Biking Jalan, Biking Gunung, Kuliner, Pelatihan Ketahanan, Pemulihan, Nutrisi, Artikel Stack, Kesehatan

    Share Karo Kanca-Kanca