29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Danny Davis Wins Gold ing game X Video
Danny Davis Wins Gold ing game X Video

Danny Davis Wins Gold ing game X Video

Danny Davis ndhaptar sepisanan ing X Game halfpipe ing Kemis wengi sawise loro kualifikasi lan telung jangka pungkasan.

Sing menang yaiku kaping pindho Davis ing X Games. Lomba sing menang sadurunge yaiku McTwist, frontside 900, mundur 720 lan metode dagang merek dadi rong gabus 1080, nggayuh 93.66 poin. kacarita ing Kiriman Denver. Davis bali saka papan pungkasan menyang ndhuwur numpuk ing jangka akhir kontes kualifikasi paling apik.

"Aku kira-kira ing ngendi kabeh wong nindakake trik padha lan padha," ujare Davis marang Kiriman Denver. "Aku wis ganti trikku lan wis digunakake kanggo kula."

Taku Hiraoka saka Jepang njupuk pérak, medali X Game sing kapisan, kanthi jangkaan pungkasan sing dhuwur. Iouri Podladtchikov saka Swiss, sing nandhang operasi tungkak rong wulan kepungkur, njupuk gangsa sawise ngetrapake jangka akhir. Shaun White, sing nduwe 13 medali emas X Game kanggo nggawe snowboarder halfpipe sing paling unggul ing donya.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca