28.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Video Anyar Danny MacAskill
Video Anyar Danny MacAskill

Video Anyar Danny MacAskill

Danny MacAskill misuwur kanthi katrampilan, keseimbangan, lan katrampilan nunggang sepeda kutha. Njeblug ing pemandangan ing 2009 lan 2010 karo video YouTube populer banget, MacAskill terus kesengsem lan mesthi, tim karo Red Bull sadawane dalan.

Kanggo sensasi YouTube paling anyar, MacAskill lan Red Bull tindak menyang Villa Epecuen ing provinsi Buenos Aires Argentina. Sawise kutha wisata sing berkembang pesat, empan ing taun 1985 banjir kabeh ing ngisor banyu udakara 30 kaki.

Ing taun 2009, banyu wiwit surut lan reruntuhan kutha sing biyen misuwur wis metu diuripake lan dirusak. MacAskill duwe impen nunggang Epecuen wiwit ndeleng gambar bangunan lawas wiwit mundhak saka banyu. Pungkasane dheweke duwe kasempatan ing awal taun iki.

Masangake karo kanca lan direktur Dave Sowerby, MacAskill nggawa urip lan sawetara trik anyar menyang kutha hantu Argentina.

Liyane Ing njaba Liputan MacAskill:

  • Danny MacAskill ora bisa nunggang Bike
Pemain Red Bull standar.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca