22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Danny MacAskill Nunggang Playboy Mansion
Danny MacAskill Nunggang Playboy Mansion

Danny MacAskill Nunggang Playboy Mansion

Existist cyclist extraordinaire Danny MacAskill duwe katrampilan supaya bisa nggawa dheweke menyang papan sing adoh saka omah Skotlandia. Wektu iki, dheweke ngajak dheweke menyang Playboy Mansion.

Hasile? Rong menit, video Red Bull-disponsori bunny MacAskill nyepetake sepedha babagan grotto, lapangan tenis, lan kebon.

MacAskill minangka negoro kanggo promosi proyek video anyar dheweke, Epecuén, damel film ing kutha Argentina sing nilar jeneng sing padha lan bubar ditampilake ing markas Amerika Utara Red Bull. Tur media kalebu mandheg, kanthi alami (utawa ora alami), ing Playboy Mansion.

"Langsung aku mikir, 'Aku pancene pengin ana tunggangan sing apik,' amarga medeni yen sampeyan menyang lokasi kanggo nindakake kaya ngono lan sampeyan ora bisa nindakake apa-apa sing sah," MacAskill marang Red Bull. "Pranyata ana sawetara bit sing bisa ditunggangi, nanging pancen angel banget karo bocah-bocah wadon sing ngganggu sampeyan. ... Iki pengalaman nyata, mesthi ana sing bisa deleng maneh sajrone 20 taun lan ngguyu."

Yen sampeyan paling apik 28-taun-lawas stunt rider ing Internet, proyek kasebut duwe tunjangan.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca