22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Wadhah Snap Cantik ing Eropah
Wadhah Snap Cantik ing Eropah

Wadhah Snap Cantik ing Eropah

Jumlah mati saka snap kadhemen Eropa mundhak ndhuwur 600 minggu iki amarga puluhan ewu wong isih kepepet ing omahe. Suhu ing Rusia, Rumania, lan Republik Ceko wiwit mudhun ing ngisor nol ing wulan Januari lan bubar diiringi salju salju sing abot. Pejabat darurat ing Romania ngupayakake nganti 23.000 wong sing terdampar amarga dalan tertutup. Ing dina Rebo, kahanan lunyu disalahake amarga kacilakan 200 mobil cedhak Prague. Ing kutha Siberia ing Toko, suhu kacarita ambruk -63 Fahrenheit dina Senin

Waca liyane ing Associated Press

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca