20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Demise Lembut ditutupi ing Endhog Goreng
Demise Lembut ditutupi ing Endhog Goreng

Demise Lembut ditutupi ing Endhog Goreng

Taman Nasional Death Valley wis ngetokake pratelan ing kaca Facebooke, nyuwun pengunjung, nggih mungkasi mbuwang endhog ing saindenging papan.

Masalah kasebut diwiwiti nalika karyawan taman ngeposake video sing awake dhewe nggunakake endhog ing kawig kanthi nggunakake kekuwatan srengenge nalika pati ing Lembah Pati. Video kasebut mandheg lan saiki para pengunjung padha kumpul menyang taman kasebut kanggo nyakot endhog ing lemah kanggo dipikir apa dheweke masak. Sayange, akeh pengunjung sing nglirwakake nggunakake skillet utawa timah lan mung ninggalake bit endhog drippy ing endi wae.

"[Video] ditujokake kanggo nampilake kepiye panas ing kene, kanthi menehi saran yen sampeyan nindakake iki, gunakake pan utawa timah umah lan kanthi bener mbuwang konten," waca pratelan kasebut. "Krewes penyelenggaraan Pati Valley wis sibuk ngresiki endhog retak langsung ing trotoar, kalebu endhog karton lan cangkang dicenthang ing parkir."

Video goreng telur asli bisa dideleng ing ngisor iki.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca