28.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Sikil Indiffer teka ing B.C. Pantai. Mbalik.
Sikil Indiffer teka ing B.C. Pantai. Mbalik.

Sikil Indiffer teka ing B.C. Pantai. Mbalik.

A sikil kambah sakabeheng ing marina ing Vancouver, British Columbia, Selasa, wolu kanggo muncul ing Kanada lan sewelas sing ditemoni ing wilayah kasebut wiwit taun 2007. Sepatu kasebut ditemokake ngambang mudhun ing Plaza Bangsa-Bangsa, ing Inlet False Creek, kanthi plancongan False Creek. balung sikil isih dipasang. Polisi ujar manawa sisa katon manungsa, sanajan panguwasa ngrancang nganakake uji coba forensik amarga sawetara temuan sikil pungkasan ditemokake minangka peka. Layanan Coroners British Columbia ngandhani ABC manawa dheweke uga bakal nganakake tes DNA ing upaya kanggo ngenali pemilik sikil kasebut. Kabeh kaki wis katon ing sepatu mlaku. Panguwasa nggawe spekulasi yen kasedhiyan sepatu kasebut ngangkat sikil menyang permukaan sawise dheweke nyekel, liwat dekomposisi alami, saka badan ing segara. Nanging kepiye badan-badan kasebut wis rampung ing segara, lan identitas kasebut, tetep dadi salah sawijining misteri sing paling aneh ing Pasifik Northwest.

Waca liyane ing ABC

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca