20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Detour, Pasar Ebook Perjalanan
Detour, Pasar Ebook Perjalanan

Detour, Pasar Ebook Perjalanan

email Email

Bayangake yen barang ing Craigslist nyakup kelas Intro to Ice Climbing lan Trip A fishing Half-Day tinimbang digunakake kasur lan bagean mancal sing dicolong. Sing sejatine ide kasebut Dalan, pasar online anyar kanggo petualangan ruangan dipandu saka pengecer Internet Backcountry.com.

Diluncurake kanthi lembut ing musim panas pungkasan, usaha paling anyar saka Backcountry saiki nawakake luwih saka 100 perjalanan ruangan ruangan sing dipandu kalebu ski, climbing, sepedaan gunung, hiking, fly-fishing, lan malah salju salju. Regane udakara $ 205 kanggo dina menek ing Taman Gods nganti camping mangsa telung dina lan latihan ekspedisi ing Pegunungan Rocky Colorado kanthi $ 1,575.

Kanthi cara, subdomain backcountry.com iki uga versi petualangan ruangan Airbnb, sing cocog karo warga lokal karo pengunjung kanggo liburan sing luwih asli, ujar pejabat pemasaran Backcountry, Scott Ballantyne. "Kita mikir babagan wong-wong sing mlaku menyang panggonan-panggonan kasebut sing duwe jumlah sing ditemtokake, lan pengin nindakake luwih akeh tinimbang mung wong lanang lan undhangan standar," ujare Ballantyne.

Pandhuan saiki kalebu saka atlit bekas, wong sing duwe pengalaman nuntun sadurunge, para pelatih salju, utawa mung warga lokal sing kepengin banget. Situs kasebut uga nggoleki luwih akeh panuntun lan outfitters kanggo mlebu ing pasar, nanging ora mung ana sing bisa ngarep-arep supaya bisa mbayar turis kanggo njupuk wisata ing hutan.

"Nggoleki tuntunan sing tepat kanggo kita sawetara game pacaran. Kita nuntun pandhuan iki, lan dheweke nyedhaki kita," ujare Ballantyne. "Nanging dheweke kudu akreditasi karo pandhuan perusahaan. Kita ora mung nampi pandhuan sapa wae."

Saiki, lelungan ditawakake mung ing Utah, Colorado, lan bagean ing sisih Lor. Situs web ngrancang kanggo nggedhekake ing California sabanjure lan nduwe pemandangan ing Wyoming, Montana, lan Idaho ing ngarep.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca