29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Bandara Detroit ngeculake Canine Bogs
Bandara Detroit ngeculake Canine Bogs

Bandara Detroit ngeculake Canine Bogs

Bandara Metropolitan Detroit wis terus maju ing upaya ngupayakake peradaban terusan kanthi ngenalke jedhing asu selaras, tambahan $ 75.000 lengkap karo suket nyata, hydrant geni, lan udan udan gawean kanggo ngumbah sampah cairan.

Fasilitas Terminal McNamara, kolaborasi antarane bandara lan Delta Airlines, dirancang kanggo mbantu para pemilik asu layanan, sing sadurunge dipeksa njupuk asisten asu ing njaba kanggo nindakake bisnis, proses sing, miturut penumpang siji, digunakake kanggo nambah wektu 30 menit utawa luwih. "Yen sampeyan ora bisa metu ing njaba, yen sampeyan ora duwe wektu sing cukup kanggo ngetrapake TSA, mula kepenak banget kanggo asu kita," ujare Deb Davis of Paws kanthi Timbul.

Mesthi wae swarga iki isih ana kekurangane. Pamilik kudu ngatasi limbah padhet sing isih ditinggalake asu.

Isih, penak ...

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca