20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Gadget Anyar Flashback Anyar 27.5
Gadget Anyar Flashback Anyar 27.5

Gadget Anyar Flashback Anyar 27.5

Sasampunipun ningali Projek Misi Diamondback anyar ing garasi kula, kanca lan downhiller ujar, "Mbalik Diamondback?" Sapa ngerti? "

Diamondback ngalami renaissance desain ing taun-taun pungkasan, ngasilake macem-macem sepedha sepeda motor sing regane akeh sing bola-bali kaget karo para penguji.

Sortie 29 ana ing ngarep gerakan gerakan roda amba-roda gedhe. Lan sawise perusahaan ngluncurake Mason, buntut keras kabeh gunung, banjur diterusake karo Mason FS banget taun kepungkur, sing bebarengan karo bikes kayata Niner WFO lan Intense Carbine 29, mbuktekake manawa roda panjang lan gedhe ora eksklusif.

Penawaran paling anyar saka merek ing Kent, Washington yaiku Misi 2015, yaiku desain ulang lengkap sepeda 2013 ing jeneng sing padha. Muncul saka 26- nganti 27,5-inci yaiku owah-owahan sing paling nyata kanggo bike aluminium 160mm-travel iki, nanging desain penundaan uga dicocog sacara signifikan.

Diamondback isih nggunakake paten Desain KnuckleBox, yaiku salah sawijining pivot sing didorong dening lengen rocker daging sapi, nanging sesambungan wis disederhanakake lan kejutan saiki dipasang ing tabung mudhun tinimbang tabung ndhuwur. Asil kasebut katon luwih resik lan pusat gravitasi sing luwih murah, lan sanajan wiwitane kuwatir manawa segitiga mburi cendhak bakal mbuktekake fleksibel, desain anyar kasebut pancen kaget banget.

Sanajan ora abot 30,2 kilogram kanggo panguji ukuran gedhe, ing Misi Pro wis dibangun kanthi rapet ing keturunan. Kurungan ngisor ngisor, kokpit cekak, rantai tetep tetep stabil, lan tabung sirah cukup sithik ing 66,5 derajat. Fox ngurus rong penundaan, kanthi rapi, nanging ora berlebihan, garpu CTD 34mm lan apus Float X banget. Sisih bagean liyane nyatakake kridit kabeh gunung sing agresif: bar sudhut lan gagang cendhak saka Raceface, pos putus Stealth Reverb, lan roda Easton Haven, sing nyetel tabah kanthi gampang.

Nganti saiki, Mission Pro tetep sukses karo sukses perusahaan. Iku apik kanggo pedal, utamane kanthi tetes kejutan ing pendakian, sing dadi penundaan meh kaku. Yen wis ujar, bobote lan geometri saya apik sajrone pirang-pirang dina kanthi cepet, nanging ora bakal pengin menek dalan geni sing dawa.

Nanging, Descending liyane crita. Kita sedina muput kanggo nglakokake operasi sing diangkat ing Angel Fire, lan sepedha iki gampang banget lan kurang sanajan ing terrain paling angel. Iku ora kulo utamane. Penundaan kasebut rumangsa angel banget, kaya mbesuk balapan. Upaminipun, iki ndadekake pangerten babagan Misi sing dituju ing pasar enduro. Lan ing pungkasan, sepedha sing agresif lan kaku umume minangka perkara sing apik nalika mbanting akar ing daging lan lapangan rock dawa.

Saliyane ing trafo orange Pro Pro ($ 6,500), warna sing wis kita tresnani, mancal kasebut bakal adol ing rong spek tambahan: Misi 2 ($ 3,300), karo drivetrain SRAM X7 / X9, Crank Brothers pos puter, lan gembong merek omah; lan Misi 1 ($ 2,400), kanthi Shimano SLX, ora ana dropper, lan rodha sing padha.

Tags: Deleng dhisik, Biking, Mountain Biking, Desain lan Tech, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca