25.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Diana Nyad Nolak Kuba-A.S. Swasana
Diana Nyad Nolak Kuba-A.S. Swasana

Diana Nyad Nolak Kuba-A.S. Swasana

Diana Nyad mungkasi upaya kaping papat kanggo dadi wong pertama sing nglangi ing Selat Florida saka Kuba tanpa pangreksan kandhang hiu. Pelayar ketahanan 62 taun mlebu banyu ing dina Sabtu ing Havana lan nyemprotake badai loro ing wengi sewengi lan pirang-pirang jeli segara sadurunge nyelehake udakara 41 jam. "Ora kesrempet karo salah sawijine doozy padha kena ing telung," tim anggota Vanessa Linsley marang Associated Press. "Dheweke kena karo cuaca, padha kena karo jellyfish lan padha kena karo hiu kabeh sekaligus." Nyad ditarik saka banyu ing awal Selasa nalika ana petir angin gedhe. Kru dhukungane nglaporake manawa nandhang hipotermia. Dheweke wis nggawe rong upaya sadurunge rekaman wiwit musim panas pungkasan lan upaya gagal papat kanthi kandhang ing taun 1978.

Liwat ESPN

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca