29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Diana Nyad ngrampungake Cuba menyang Swim Florida
Diana Nyad ngrampungake Cuba menyang Swim Florida

Diana Nyad ngrampungake Cuba menyang Swim Florida

email Email

Diana Nyad, sing menang, 64 taun, tekan Key West, Florida, dina Minggu dadi wong pertama sing tau nglangi saka Kuba menyang Florida tanpa bantuan kandhang hiu. Nyad, wartawan lan mantan pemain skuasy, wis nyoba nyabrang kaping papat sadurunge, wiwit taun 1978. Sajrone upaya dheweke wis dibanting bola-bali dening jeli-iwak lan jeli kothak, lan dijotosi hiu.

Musim musim semi iki dijenengi minangka salah sawijining Njaba Advent Advent of the Year. Senin dina sing sukses 110-mil nyuwil 53 jam. "Aku duwe telung pesen," Nyad ngandika ing Key West. "Salah satunggiling, kita kedah nate nyerah. Loro yaiku, sampeyan ora nate tuwa banget kanggo ngoyak impen sampeyan. Tiga yaiku, katon olahraga sepi, nanging iki tim."


Waca liyane babagan Diana Nyad, salah sawijining Advent Advent of Year.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca