29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Langsung menyang Wong
Langsung menyang Wong

Langsung menyang Wong

Model bisnis ing perusahaan sing adol produk liwat situs web, katalog, utawa toko dhewe, nyuda markup ritel lan ngliwati tabungan menyang konsumen. Nalika sawetara merek gedhe, mantep duwe saluran konsumen langsung, gelombang perusahaan cilik ngalami sukses kanthi pendekatan kasebut, ing antarane yaiku produsen busana. Buta Amerika lan Stio lan produsen kamera Bioskop Digital Abang. Strategi kasebut yaiku kanggo ngrayu para pelanggan kanthi ngilangi biaya sing diakoni dening toko bata-lan-mortir pihak katelu utawa perantara online. Paling taun, umpamane, insinyur ing BruntonDivisi optik ngalahake perusahaan sing diarani Maven, busana binokular langsung menyang konsumen sing ngedol optik $ 2,000 udakara $ 1,000.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca