28.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Channel Discovery Fires Endure Grylls
Channel Discovery Fires Endure Grylls

Channel Discovery Fires Endure Grylls

Saluran Discovery lan Man vs. Wild lintang Bear Grylls wis parted cara liwat regejegan kontrak sing durung rampung, miturut Wartawan Hollywood. Grylls, 37 taun, mantan tentara SAS Inggris, ora gelem melu rong inisiatif sing ora dijenengi kanggo jaringan kasebut. Saringan kanggo mangsa enem taun Man vs. Wild wis rampung, sanajan ora jelas manawa rakaman saka musim kasebut bakal ditayangake. "Sayang, Bear lan Penemuan durung bisa kesepakatan bebarengan babagan program anyar, lan dheweke ora setuju karo keputusan Discovery kanggo mungkasi prodhuksi saiki," ujare juru bicara Grylls, Heather Krug. Ing taun-taun pungkasan, Grylls wis nggedhekake merek pribadhi kanggo kalebu sandhangan, aplikasi iPhone, lan separo tikel buku. Mangsa limang taun Man vs. Wild kepincut rata-rata luwih saka siji yuta pamirsa saben episode ing Amerika Serikat.

Waca liyane ing Wartawan Hollywood

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca