22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Hincapie lan Diskovery Channel Discovery Channel 2006 Excursion de France
Hincapie lan Diskovery Channel Discovery Channel 2006 Excursion de France

Hincapie lan Diskovery Channel Discovery Channel 2006 Excursion de France

Sepisanan ing sajrone pitung taun, Tim Pemutus Channel Pro Discovery (sacara resmi minangka Tim Layanan Pos A.S.), kudu bersaing ing Tour de France tanpa bintang sing disenengi. Apa dheweke kuwatir babagan nunggang sans Lance? Ora liya, ujar George Hincapie, anggota Tim Penemuan lan pemenang ing Tahap 15 Tahun 2005, lan Johan Bruyneel, direktur olahraga Discovery Team. Kaloro padha teka kanggo konferensi pers ing dina Jumuah kanggo ngrembug strategi taun iki, apa sing bakal ditindakake Lance sajrone Wisata, lan apa sing dadi underdog.

Napa Wisata taun iki beda:
"Kita wis rampung persis sing padha kaya sadurunge. Tim wis siyap. Siji-sijine kedadeyan kasebut yaiku Lance ora ana. Lan ing taun iki, bakal ana improvisasi liyane." —Bruyneel

"Kita duwe cita-cita beda ing taun iki. Aku ora ngira manawa iki bakal dadi perkara negatif sing duwe luwih saka siji pimpinan." —Hincapie

Ing rencana game:
"Yen ana kesempatan karo salah sijine penunggang kita, ora preduli sapa, kanggo menang panggung, dheweke bakal njupuk; dheweke bakal nglancar serangan. Kita arep nunggang beda banget. Aku duwe skenario impen ing sirah, nanging aku luwih seneng ora mbabarake. " —Bruyneel

Ing favorit taun iki:
"Ivan Basso lan Jan Ullrich dadi sing paling disenengi lan kita dadi underdog. Titik sing ringkih kanggo kalorone yaiku pitung taun suwene tim liyane sing ngurusi balapan. Tim lan manajer tim wis lali carane angel ngatasi. kanthi meksa dadi favorit ing Tour de France. " —Bruyneel

Apa maning Amerika duwe kasempatan yen menang:
"Aku yakin manawa kita bisa menang tahapan lan duwe siji utawa loro wong lanang sing main ing ndhuwur kabeh." —Bruyneel

"Kita duwe akeh wong Amerika sing apik. Cukup kabeh wong ing garis wiwitan bisa menang balapan." —Hincapie

Apa sing dikira Bob Roll:
"Bob Roll mbadek yen bakal menang. Mesthi aku ngimpi lan mikir yen bisa. Aku ngerti manawa aku miwiti balapan kaya sing wis dilatih. Aku wis nindakake kabeh sing bisa tak lakoni." —Hincapie

Para penggemar:
"Para penggemar sing diluncurake Lance menyang olahraga ngerti apa olahraga sing apik banget lan muga-muga padha nempuh. Kesenengan kanggo Tur isih apik banget, sanajan tanpa Lance. Ana macem-macem penggemar sing nglintasi dalan Wisata California . " —Hincapie

Ing peran Lance:
"Kita ora 100 persen yakin yen Lance bakal rawuh. Iki ora ateges dheweke ora duwe peran. Dheweke dadi penasihat lan bakal melu keputusan tartamtu. Yen aku duwe pilihan angel, Aku ora wedi nelpon dheweke lan njaluk menehi saran. " —Bruyneel

Ing Lance sabanjure:
"Ana akeh potensial ing njaba, nanging angel menehi komentar marang wong lanang sing umure 20 utawa 22 taun. Muga-muga bisa maju kanthi level sing kudu ditindakake utawa luwih dhuwur." —Hincapie

Kanggo luwih lengkap babagan Tour de France 2006, priksa masalah Juli Ing njaba, saiki ngadeg, lan wiwit tanggal 1 Juli, priksa saben dina kanthi nganyari Outside Online, panggung foto eksklusif, galeri foto eksklusif, lan analisa balapan dening Chris Carmichael ing www.outsideonline.com/2006tour.

Tags: Biking Road, Artikel Stack, Petualangan

Share Karo Kanca-Kanca