29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Upload kayu Kayu menyang Anget Internasional
Upload kayu Kayu menyang Anget Internasional

Upload kayu Kayu menyang Anget Internasional

Wit-witan sing kena penyakit bisa dadi sumber gas metana sing signifikan kanggo owah-owahan iklim, miturut panaliten anyar ing Surat Penelitian Geofisika.Wit mrodhuksi metana sehat kanggo njaba nanging metu infeksi jamur. Ruang anyar nyedhiyakake bukaan kanggo mikroorganisme prodhuksi metana sing disebut metanogen. "Yen kita nyemprotake panemuan iki menyang alas global, metana sing diasilake ing wit-witan makili 10 persen emisi global," ujare Xuhui Lee, salah sawijining panulis panliten lan Profesor Meteorologi Brown Saraenenengerger ing Yale. "Kita ora ngerti dalan iki wis ana."

Liwat IlmuAntara

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca