29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Disney Priksa mati Pramuka
Disney Priksa mati Pramuka

Disney Priksa mati Pramuka

email Email

Sanajan Pramuka Amerika milih taun kepungkur kanggo ngidini para pemuda homo minangka anggota, terus larangan para pemimpin pramuka homo. Lan Disney ora duwe.

Walt Disney Company ngumumake Jumuah manawa bakal narik dana menyang BSA ing taun 2015 amarga kebijakan BSA sing nglarang pimpinan gay, Laporan CNN.

Liwat Disney Program VoluntEARS, karyawan bisa dadi sukarelawan kanggo milih amal minangka ijol kanggo sumbangan awis saka Disney. BSA saiki dadi dhaptar dhaptar amal sing cocog.

Pedoman amal ibadah Disney ngandhakake yen klompok dadi ora bisa ditampa amarga nampa sumbangan yen "mbedakake karo layanan layanan kanthi ilegal utawa kanthi cara ora konsisten karo kabijakan Disney kanthi dhasar balapan, agama, warna, jinis, asal usul nasional, umur, status perkawinan , kemampuan mental utawa fisik, utawa orientasi seksual. "

Liyane, kalebu bintang pop, Carly Rae Jepson, uga mbantah kabijakan anti-homo Pramuka.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca