28.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
Sisane

Sisane

Gangguan saka sinyal satelit kanggo medhot panggunaan ora sah, sing nyegah warga nutul menyang Sistem Posisi Global Departemen Pertahanan, utawa GPS, suwene sepuluh taun. Ing Mei 2000, Presiden Clinton mateni satelit ing pandhu arah ing AS., nggunakake ing piranti GPS, saka piranti sing bisa nuntun sampeyan menyang ara-ara samun menyang papan sing sampurna kanggo aplikasi fitness kaya Strava sing ngidini wong mbandhingake jangka lan nitih kaping karo pangguna liyane.

Tags: Piranti GPS, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca