29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa sampeyan ngerti Cara Nyiyapake nedha bengi Liwat perapian Kaya profesional?
Apa sampeyan ngerti Cara Nyiyapake nedha bengi Liwat perapian Kaya profesional?

Apa sampeyan ngerti Cara Nyiyapake nedha bengi Liwat perapian Kaya profesional?

Nashville, basis Tennessee Derek Wolf bakal cepet ngandhani yen dheweke dudu koki profesional utawa fotografer terlatih. Isih, rong taun kepungkur, dheweke wis nggawe dokokasi kanggo nggawe pangan sing didhasarake ing jero banyu (utamane nyembelih daging sing akeh banget), dadi karir full-time 470,000 pengikut Instagram. Yaiku pitung tips Wolf kanggo mbantu menehi panganan sing paling enak nalika musim panas.

Pilih Bahan Bakar kanthi Sampeyan

Iki mbok menawa kaputusan sing paling akeh dibahas ing komunitas masak geni. Nalika akses sampeyan menyang macem-macem jinis kayu bisa uga ngganti pilihan sampeyan (umpamane ora adoh banget Timur, umpamane), Wolf nggoleki rong kritéria umum nalika milih bahan bakar. "Aku mung nggunakake kayu-kayuan kayu, lan uga buah kayu," ujare Wolf. "Wong kasebut mudhun dadi batu bara. Sampeyan pengin kayu sing menehi rasa sing enak, nanging ora luwih gedhe yen ora bisa ngombe panganan. " Sampeyan uga ora kudu golek kayu. "Yen sampeyan ora duwe apa-apa liyane, arang-arang arang apik. Tas limang kilogram pancen gampang digawa, ”ujare Wolf.

Pikirake Tempamu

"Masak nganggo geni kabeh babagan panganan sampeyan ing wektu sing tepat," ujare Wolf. Sijine steak nalika geni dadi panas lan dilat kabeh, lan sampeyan bakal diobong nganti garing. Pasang mengko, yen geni ora panas, lan sampeyan bakal mangan daging mentah. Kepiye ngerti manawa titik manis? "Wektu paling utama kanggo nyelehake ing sisih tengen amarga batu bara lan kayu wiwit transisi saka ireng dadi abu lan abu. Sampeyan bakal krungu. Sampeyan bakal entuk sizzle sing - swara apik saka steak ngengingi panggangan, "ujare Wolf. Saliyane ndeleng, Wolf nggunakake sentuhan kanggo ngukur yen geni wis siyap. "Ana kayu sing ngobong panas, lan ora ana sing murub. Tangan kasebut kanthi tliti. Yen sampeyan bisa nahan ing kono luwih suwene patang detik, mula ora pati panas. Yen sampeyan mung tinggalake mung siji detik, panas banget. Iki kudu ana ing rong rong nganti rong detik, ”ujare Wolf.

Disiplin

Iki dudu barbecue propane utawa Traeger grill sing bakal mencet suhu sing dikepengini kanthi tombol tombol lan sentuhan tombol. Geni kasebut bakal ngarahake wektu sing paling apik kanggo nyepetake panganan sampeyan lan nyopot. Wolf nyaranake ngajeni kasunyatan kasebut. "Sampeyan pengin priksa manawa sampeyan wis nyawisake geni sampeyan, uga ngerti yen wis siyap, wis entek. Ora ateges, "Lemme lunga njupuk bir liyane." Iki tegese, "Sugeng, sampeyan kudu masak saiki."

Priksa Manawa Apik

"Sampeyan mangan kanthi mripat dhisik," ujare Wolf. "Kanthi daging sing dipanggang kanthi klasik, wong biasane nggandhengake tandha panggangan minangka sesuatu sing menarik, nanging aku seneng karo lemah ndhuwur kabeh daging." Wolf nempatake minyak zaitun ing daging, banjur marinate nganggo uyah kanggo mbentuk kerak. Dheweke ngandhani supaya ati-ati banget nalika masak nganggo minyak liwat api, amarga yen lampu, sampeyan kudu ngenteni nganti 30 menit kanggo geni greget mati. Dheweke uga ujar coba coba panel waja wesi. "Sampeyan pancen menehi kerak sing digoleki. Kunci kasebut yaiku nggawe skillet logam kabeh ing geni sajrone rong nganti telung menit sadurunge sampeyan tetep nyepetake, "ujare Wolf.

Terus Musiman Prasaja

"Yen sampeyan lagi kemah utawa RVing, sampeyan butuh uyah sing berkualitas tinggi," ujare Wolf. "Jacobsen Salt saka Oregon pancen hebat. Sing paling akeh sing dakgunakake. " Dheweke milih uyah segara kanggo menehi rasa kuwat. "Sampeyan butuh luwih murah tinimbang uyah sing luwih halal, dadi luwih akeh sing bisa ditanduri garut ing uyah segara," ujare Wolf.

Paket Rencana B

Ya, sampeyan bakal wow yen kanca kanthi sampurna masak wedhus sing diisi ramuan sing diobong liar. Sampeyan bisa uga gampang ngalami kacilakan ing lelungan sing dikendhaleni yen sampeyan ngrusak resep sing njlimet lan kabeh klompok sampeyan keluwen. Rekomendasi Wolf yaiku dadi ambisi ing ruang dhaharan kanggo klompok kasebut, nanging pagelaran taruhan karo prekara sing sampeyan ora ngira. "Aja wedi gagal - mung nggawa barang liya kanggo masak," ujare. "Yen sampeyan pengin masak, seneng-seneng, nanging nggawa sing sampeyan ngerti kepiye." Burger minangka cadangan sing apik.

Tags: Pangan lan Ngombe, Kemah, Piranti, Skills Ruangan, Artikel Stack, Petualangan

Share Karo Kanca-Kanca