29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa ban nganggo gantungan knobbies sing luwih dhuwur ing bledug?
Apa ban nganggo gantungan knobbies sing luwih dhuwur ing bledug?

Apa ban nganggo gantungan knobbies sing luwih dhuwur ing bledug?

email Email A:Ya, Jason, yen sampeyan nindakake proyek ilmiah, mula sampeyan kudu ngetrapake metode ilmiah. Gawe hipotesis - ujar, sing ban karo genggaman gedhe luwih becik tinimbang sing ana knobbies cilik - lan coba. Iki pancen ora angel ditindakake. Temokake lereng lumpur kanthi koefisiensi gesekan sing paling dikenal (utawa paling ora dikira), nyuda variabel sabisa kanthi ngirim rider sing padha munggah ing gunung kanthi mancal sing padha, ngowahi gear sing padha. Banjur mung tukar rong ban. OK, saengga tes kasebut mbutuhake investasi cilik, nanging sampeyan mung kudu kuwatir karo ban mburi, lan sampeyan bisa uga bakal nemokake sawetara ban sing didol kanthi rega $ 20 utawa luwih. Banjur, kirimake siklus test sampeyan ing bukit, ngowahi cranks kanthi ukuran sing diukur, lan nemtokake sejatine dheweke munggah lereng sadurunge ban. Iki dudu tes sing sampurna - sing mbutuhake mancal ing sawetara trowongan "trowongan lumpur" ing ngendi sampeyan bisa ngukur meksa mudhun ing ban, tingkat giliran, lan liya-liyane. Nanging bakal nindakake.

Vertikal Continental


Dadi, sampeyan bisa maju lan wiwit mbukak, utawa sampeyan bisa maca wangsulan ing kene: Umumé, ban kanthi sithik, lengan sing luwih gedhe bisa luwih apik ing lumpur tinimbang sing duwe knobs cilik. Alesane cukup prasaja: Mud ngemas menyang kesenjangan ing antarane luwih akeh knobs, lan yen sampeyan ora duwe ban sing ditepungi, sampeyan duwe ban lumpur. Kurang jelas iku mupangat saka knobs dawa sing mlaku ngliwati ban, saka sisih menyang sisih, kaya "paddles." Teori kasebut yaiku nggali menyang bumi sing alus lan menehi sepeda cekap. Nanging aku mikir dheweke uga nyebabake lendir saya munggah, lan nyuda daya tarik tinimbang ora ngrewangi. Elingi, ban saiki ing loro gunung-gunung sandi - sing bakal tetep ora jeneng jenenge - duwe desain gaya paddle lan aku rumangsa bisa mlaku kanthi apik. Nanging musim ngarep mengko aku bakal bisa numpaki ban nganggo payudara.

Ban nganggo akeh podo mlaku lancar, saengga luwih cepet ing permukaan sing angel. Sampeyan uga bener - utawa paling ora cetha kanggo aku - sing amba lan amba spaced nyuda genggeman ing sawetara permukaan amarga padha nyuwil lan lemes lapisan ndhuwur ndhuwur. Nanging, saben tukang ban duwe rancangan dhewe, lan rasional dhewe kanggo nggunakake. Dadi nyoba lan kesalahan, kanggo nggatekake gaya nunggang dhewe lan tilase sing sampeyan kunjungi, kudu dianggep.

Kudu luwih saka musings ilmiah? Entuk inspirasi karo bikes anyar paling apik ing 2006 ing April 2006 Ing njaba, ing newscast saiki, ing ngendi ilmu pengetahuan lan teknologi cocog karo gaya sing apik lan ora bisa dilebokake.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca