29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa aku kudu mbayar Pajak ing Kesepakatan Pit motor?
Apa aku kudu mbayar Pajak ing Kesepakatan Pit motor?

Apa aku kudu mbayar Pajak ing Kesepakatan Pit motor?

email Email A:

Umumé, ora,

"Pajak Federal ditugasake menyang penghasilan, lan yen sampeyan nampa pemukiman, sampeyan bakal bali menyang papan sampeyan sadurunge" kacilakan kasebut, ujar pengacara muter balen Bob Mionske.

Yen ngono, dhuwit sing sampeyan lakoni yaiku upaya kanggo mbenerake salah sing ditindakake driver nalika sampeyan ngepasi sampeyan karo lawang mobil. Sing salah bisa kalebu rasa nyeri lan penderita, biaya medis (tagihan x-ray), karusakan properti (ngalahake mancal), lan ilang upah.Umume, bagean mung sing bisa ditrapake yaiku mbayar dhuwit sing dibayar, amarga sampeyan bakal entuk upah kasebut yen ora kedadeyan, lan sampeyan bakal mbayar pajak kasebut. Nanging, yen sampeyan wis ngrusak, sampeyan bisa uga ora luput amarga ora kecelakaan, kajaba sampeyan minangka model sikil.

"Pengacara sing cerdas bakal mesthekake yen kabeh wis nandhang lara lan nandhang lara [sing ana gandhengane karo cedera fisik], lan mbayar maneh babagan karusakan properti lan tagihan medis - ora ana sing kena pajak," ujare Mionske. Sapa kita bakal ngadili manawa yen lara lan kasangsaran sampeyan dirating cedhak MSRP a Cervélo S5?

Tags: Pencetakan, Nyegah Injeksi, Recovery, Takon Artikel Pakar, Ngulandara

Share Karo Kanca-Kanca