20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Gerakan Tekanan Denver Fires
Gerakan Tekanan Denver Fires

Gerakan Tekanan Denver Fires

Welasan Denver, Colorado, omah-omahé ngungsi Rebo nalika wildfires ing sisih kidul-kulon kutha crept nyedhaki. The Lime Gulch Fire, sing diwiwiti ing Pike National Forest, kira-kira kira-kira 500 hektar kanthi ukuran, miturut Layanan Kehutanan A.S.

"Pawarta sing apik yaiku, wilayah sing akeh banget babagan omah," County Sherrif Ted Mink matur marang Associated Press.

Nganti saiki luwih saka 100 wong wis ninggal omah, ora ana sing cilaka. "Aku nyekel bakul umbah-umbah lan mung mbuwang barang," ujare evacuee Karalyn Pytel. "Aku ora ngerti apa sing sandhangane."

Miturut Mink, geni bisa uga diserang dening serangan kilat nalika dina Selasa, sadurunge ana angin gedhe sing ngepung dadi inferno, Rabu. Angkatan Udara Angkatan Laut Amerika Serikat ngirim loro C-130s kanggo mbantu nglawan bomba kasebut.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca