28.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa Sampeyan Jenang Kentang Sofa?
Apa Sampeyan Jenang Kentang Sofa?

Apa Sampeyan Jenang Kentang Sofa?

Mungkin sampeyan ora bisa nulungi yen ora nate nggawe gym ing gedung olahraga. Peneliti ing Universitas Missouri nemokake manawa gen bisa uga duwe pengaruh kanggo motivasi kanggo ngleksanani, paling ora clurut.

Frank Booth lan Michael Roberts nempatake tikus ing kandhang kanthi rodha sing mlaku, lan ngukur jumlah tikus sing dienggo ing rodha luwih saka enem dina. Dheweke duwe 26 pelari paling utama lan saben liyane tikus aktif, lan mbaleni iki luwih saka 10 generasi kanggo nggawe tikus "super pelari" lan tikus "kursi".

Bentenipun paling signifikan ing antarane loro garis tikus iki yaiku ora komposisi awak utawa tingkat mitokondria sing nduwe energi ing sel otot, nanging gen. Peneliti saiki ngrancang sinau 36 jinis gen sing beda karo tikus, sing bisa dadi peran kanggo gelem olahraga.

Waca liyane babagan kezaliman lemak ing Lemak sampeyan duwe Otak

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca