26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • DJI Mung Ngeculake Dron, Drone Murah Sing Mboten umum
DJI Mung Ngeculake Dron, Drone Murah Sing Mboten umum

DJI Mung Ngeculake Dron, Drone Murah Sing Mboten umum

DJI produsen drone ngumumake Phantom 3 anyar ing dina Rebo. Mangkene enem sebab UAV anyar bakal dadi gedhe banget kanggo kabeh wong saka produser pro video menyang geek teknologi amatir:

# 1 Poto Video 4W Iki Mupangat

Saliyane ing video 4K nganti 30 pigura per detik, debut kamera sing dibangun ing Phantom 3 kanthi sawetara spek liyane: 1080p ing 60fps lan gimbal telung sumbu super lancar. Kanggo referensi, sawijining sadurunge, DJI Phantom 2 Vision + paling ndhuwur, duwe resolusi video maksimal 1080p ing 30fps.

Sing padha nggumunake yaiku kemampuan kanggo njupuk jurang 12MP (padha karo GoPro Hero4) nanging ora ana distorsi sing jembar. Jumlah argumentasi kasebut: tampilan paling gedhe banget kanggo tumindak, nanging kurang apik banget kanggo esih.Lan kamera kamera Phantom 3 disimpen minangka RAW sing durung diformat, sing luwih disenengi kanggo nyunting.

# 2 Iki Nggawe Rencana Urip kanggo YouTube

DJI ngaku live streaming YouTube bisa ditindakake nganti 720 piksel, gumantung saka sinyal sel sampeyan. Perusahaan kasebut uga nyengkuyung para pelanggan supaya ngirim konten menyang saluran dhewe, Skypixel.com. DJI janji bakal menehi hadiah kanggo tukang video sing paling berbakat ing situs kasebut.

# 3 Minangka Komersial Lemah Lemah Canggih

Iki tegese sampeyan bisa mabur drone ing panggonan tanpa sinyal GPS sing jelas, kalebu ing njero ruangan. Bukti kasebut gagal

# 4 App Uga Uga Simulator Penerbangan

Iki ngidini pilot wannabe praktik mabur kanthi alat sing bakal digunakake ing urip nyata (iPad utawa smartphone), tanpa kudu njupuk drone kanggo muter.

# 5 Nduwe kisaran Kagum

Mesthi wae sampeyan pengin mabur ing jagad nyata. Nalika wektu kasebut, Phantom 3 entuk sawetara mil sing apik banget saka pilot dadi copter. Phantom 2 Vison + mung nduweni ukuran 800 meter, utawa udakara 2,600 kaki.

# 6 Iki Ngowahi Tombol Sampeyan

DJI miwiti debut minangka fitur "Direktur" sing kanthi otomatis nganalisa cuplikan, nyawiji dadi jarak musik sing disenengi, otomatis superimposes, banjur ngidini cepet nuduhake klip kasebut ing YouTube, Instagram, lan platform sosial liyane. Tegese yen sampeyan nggunakake 20 menit kanggo motret video lan mung pengin 90 detik paling apik kanggo dikirim, sampeyan ora kudu nyinaoni patang dina.

Pira kabeh rega teknologi iki? Ora kaya sing sampeyan mikir. Ana rong model Phantom 3: Phantom 3 Professional, kanthi video maksimal 4K, regane $ 1,259, dene Phantom 3 Advanced, sing pucuk 1080p ing 60fps, regane $ 999

Tags: Kamera, Drones, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca