25.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa Aku kudu Mandi Sawise Latihan Lunak?
Apa Aku kudu Mandi Sawise Latihan Lunak?

Apa Aku kudu Mandi Sawise Latihan Lunak?

email Email A:

Kita ngira manawa sampeyan luwih prihatin babagan kesehatan sampeyan tinimbang sing duwe katrampilan olmu pabrik, dadi kita bakal ngatasi masalah kebersihan.

Masalah utama ing kene yaiku ngetokake kringet, utawa luwih kepiye kringet klambine. "Kulit bisa dirobih kanthi nganggo kaos kaki sing lembab utawa jeroan, saengga sampeyan nandhang risik kanggo infeksi bakteri lan jamur," ujare Dr. Andrew Getzin, direktur klinis ing Kedokteran Olahraga Pusat Olahraga lan Olahraga Athletic Cayuga ing Ithaca, New York. Bakteri staph lan jamur sing nyebabake gatel lan jock atlit, umpamane, bisa gampang kena infeksi kulit sing rusak.

Solusi (sing kita yakin manawa sampeyan nindakake amarga sampeyan isih makarya): ganti sandhangan kanthi cepet sabisa. Pancuran mandiri sing umume wong Amerika nganggep prentah ora perlu, amarga sandhangan wulune yaiku sing paling sampeyan wedi, dudu kulit sing ora dibuwang. Lan mung kanggo mbuktekake yen sampeyan ora mung atlit khusus sing nandhang Sindrom Kantor Pancuran, perusahaan kalebu Natan lan Wipes Tindakan nggawe produk kanggo mbantu sampeyan ngresiki postingan latian tanpa banyu. (Utawa, sampeyan bisa nggunakake ngombe bayi sing umum kanggo luwih cepet sawise sesi ngetokake kringet.)

"Entuk latihan, ngilangi, ganti sandhangan, busungake sawetara, lan sampeyan apik banget," ujare Getzin. Saka sudut pandang kesehatan, sampeyan bakal uga bisa uga durung ana.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca