26.11.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Huachinango - Iwak Rock Sampeyan
Huachinango - Iwak Rock Sampeyan

Huachinango - Iwak Rock Sampeyan

Luwih asring ora, panganan paling apik ing pesisir Meksiko ditemokake ing enramadas, ing endi-endi, restoran-swiwin sing ana ing njero ruangan, sing ana ing pesisir. Sanajan ora ana tandha-tandha ing dalan gedhe, yen ana dalan sing rereget menyang playa, biasane ana enramadas sing mbukak kanggo bisnis, utamane ing wulan mangsa. Biaya dhasar yaiku huachinango, sing dadi snapper warna abang nanging sejatine ana apa wae sing nembe kejiret.Al mojo de ajo, disusoni bawang putih lan butter, yaiku cara sing ditindakake, lan kaya hamburger dhasar sampeyan, pancen ora salah. Gurita (pulpo), udang (camarones), lan lobster (langosta) uga kasedhiya ing endi wae. Prices bakal beda-beda miturut cedhak sampeyan menyang resort utama. Elinga yen cholera bubar wis kuwatir ing Meksiko, utamane kanggo para penyayang ceviche. Paling taun kepungkur ana sawetara kasus sing ala ing Yelapa, sisih kidul Puerto Vallarta, lan desas-desus kasus ing dalan Oaxaca.

Yen sampeyan lagi tetanggan, ora luput ing restoran iki: Restoran Ambar, ing Barra de Navidad (entrée lan dessert crepes sing luar biasa); Chez Arnoldo, ing Playa Las Gatas (iwak sing apik ing saos anggur); Nika, ing Troncones (Nika minangka tukang masak kanggo La Casa de la Tortuga lan duwe restoran dhewe ing pantai, kanthi lobster paling apik sampeyan bakal nemokake ing endi wae); Casa Elvira, ing Zihuatanejo lawas (salah sawijining restoran paling tuwa ing kutha, kanthi layanan sing apik banget, resep iwak klasik Meksiko klasik); Archie's Wok, ing Puerto Vallarta (lelembut sing larang regane nanging pinter kanggo iwak seger, diwiwiti dening koki pribadi kanggo Wengi ing Iguana direktur John Huston).

Tags: Bar lan restoran, Artikel Stack, Budaya

Share Karo Kanca-Kanca