26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Nyandhang Tas Slumbering Sampel sampeyan
Nyandhang Tas Slumbering Sampel sampeyan

Nyandhang Tas Slumbering Sampel sampeyan

Aku dadi wong anyar backpacking nalika mutusake tindak menyang njelajah backcountry New Zealand. Nduwe peralatan nul ora ngluwihi sawetara boots secondhand lan pack beat, aku nelpon kanca kuliah lan pro ultralight kanggo pitulung. Rekomendasi nomer siji dheweke yaiku minimalis Alat Wahyu sing Nyedhekake ($270).

Minangka turu sing sithik, aku ora peduli manawa sepasang alat ultralight bisa tahan Alps Kidul. Nanging sawise nggunakake saben wengi suwene meh limang wulan (ing pad turu sing bocor, kanggo boot) lan ing pirang-pirang lelungan perkemahan wiwit saiki, wis kabukten maneh salah wektu lan wektu maneh. Sawise saiki nglumpukake koleksi peralatan njaba ruangan, aku yakin bisa ngandhakake manawa kwartal Wahyu minangka peralatan sing paling dipercaya lan serbaguna sing diduweni.

Dadi, Apa Quilt?

Sadurunge aku luwih maju, aku yakin manawa ana sing duwe pitakon sing padha karo takon karo kancaku: Apa sih iku turu sing turu? Sakbenere ora dingerteni ing sanjabane komunitas ultrasonik - sanajan ora bisa uga - quilts ngethok bobot tanpa nglereni anget kanthi ngilangi bagian sing paling efektif lan paling angel saka tas turu tradisional: mburi, zippers, lan hood. Tas turu tetep anget kanthi nyemprotake lapisan hawa panas sing tipis ing awak sampeyan. Yen sampeyan lagi turu ing kanthong turu, bobote sampeyan ngencengi jampel ing sisih ngisor lan ora bakal ngeculake ruangan udara, saengga dhasar kanthong sampeyan ora sithik banget supaya sampeyan dadi anget.Quilt yaiku dhasar kemul sing bisa dilebokake liwat turu kanggo bengi sing anget utawa disemprotake kanthi sawetara sing entheng lan dipasang kanthi apik kanggo climes kaku. Akibaté, quilt bisa nganti 30 persen luwih entheng tinimbang tas turu nanging mung anget.

Kepiye kerjane

Sisih paling apik babagan Wahyu, lan quilts ing umum, yaiku kepinteran kasebut. Tinimbang duwe kanthong kanggo saben mangsa, Wahyu bisa digunakake minangka sistem turu sing meh setaun. Sajrone perjalanan panas lan lembab menyang Everglades, aku terus mbukak kothak sikil lan sisih ndhuwur setengah, kanthi dhasar digunakake minangka kemul (lan uga nemplekake sikilku kanggo ventilasi ekstra). Ing wengi bengi ing Rockies, aku masang zip kothak sikil lan nuli kord drawstring ditutup ing sisih ndhuwur lan ngisor, nggawe segel panas ing pundhak lan pundhak. Kanggo anget paling maksimal, sartan dilengkapi karo tombol sing entheng ing sisih mburi lan ndhuwur, ngilangi draf lan nggawe kepompong sing mulyo. Kanggo njaga noggin saya anget, aku milih kacang buncis, sing biasane dakgawa karo aku, nanging kanggo wong sing pengin luwih sithik, Peralatan Terpapar iki adol tutup kapisah sing terpadu.

Wahyu kasebut duwe rong tali elastis sing dipasang ing ngisor turu kanggo njaga ing wayah wengi nalika disegel ing panas awak. Sistem kasebut becik kanggo turu sisih utawa nggeser kaya aku sing berjuang tetep kepenak ing tas tradisional.

Ngganti Quilt Sampeyan

Peralatan sing Diwenehake ngidini sampeyan mbangun kuilt dhewe: Sampeyan bisa milih kain, jinis jampel lan level, rating suhu, dawa, jembar, lan uga warna. Tenung kuarter tikel sepuluh tikel digawe saka asam, hydrophobic 850 sing diisi kanthi endhek saka kain sepuluh denier sing entheng lan tahan banyu sing tahan lama, ambegan, lan kepenak marang kulit gundhul. Malah ing wayah wengi ing New Zealand, ing endi kemahku sing nggegirisi aku ngombe ing wayah wengi, slametku tetep saya anget lan garing sajrone sawetara menit nalika diluncurake ing mburi gerbong stasiun nalika aku tekan dalan mengko. Sajrone bobot sewu, meh ora bisa dakcritakake ing bungkus nalika minggon menyang backcountry. Nalika quilts Wahyu khusus diwiwiti kanthi regane $ 250 sing berprestasi, Peralatan sing Diwenehi uga nawakake bagean "gudang" ing ngendi sampeyan bisa tuku produk sing wis ngasilake bali utawa ngeruk-kanggo-rega-diskon, yaiku cara aku entuk.

Sakabèhé, kwartal Wahyu nggayuh prestasi langka sing ora ngalahake sewu panglipur kanggo sawetara bobot. Sampeyan ora kudu dadi ultrasonik khusus kanggo ngapresiasi kepiye cukur dadi pirang-pirang dina ing dalan. Lan sampeyan ora kudu dadi pro backcountry kanggo ngormati turu sing luwih apik kanggo nawakake kanthong liwat tas tradisional. Dadi, apa sampeyan wis ngentekake minggu ing ngisor lintang-lintang utawa nindakake kemah mobil kadang-kadang, saiki wis dadi wektu konversi.

Tuku Saiki

Tags: Turu, Kemah, Insulated, Tas Turu, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca