26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Lance Mahal: Bantuan!
Lance Mahal: Bantuan!

Lance Mahal: Bantuan!

KESENIAN SINCE DENGAN JERSEY YELLOW serius ing taun 1999, Lance Armstrong utamane wis cetha babagan klasik musim semi Eropa. Saestu ora heran. Balapan dalan sing nggegirisi iki - seri blitzkriegs pitung jam sing ditindakake ing Maret lan April ing lorong-lorong Eropa lan cobbleston lunyu — saiki siklik kanthi bebaya, kalebu kacilakan sing sering lan pucukan otot. Cedera bisa ngancam serius Armstrong ing kamenangan Tur de France sing berturut-turut kaping papat. Nanging musim superstar 30 taun iki bakal entuk paling ora rong kelas klasik maneh - minangka sih kanggo George Hincapie, 28 taun, kanca sakelas US Postal Service sing melu Lance ing dalan menyang Paris ing telung Julys kepungkur. lan sing wis nyoba pitung musim kanggo nggawe tandha dhewe ing balapan musim semi. Nganggo sayah sing kuwat, Hincapie saiki isih ana, nanging karo Tex ing sisih, kemungkinan sukses mung tiwas. "Dheweke mbantu aku metu ing kabeh taun" Armstrong nerangake nalika pungkasan Nopember, "dadi aku ngarep-arep bisa ngasilake sih-rahmat kasebut." Pramila piyambakipun nuli mlayu ing jejere Hincapie ing Turis Flanders tanggal 7 April.

Klasik Spring

Entuk laporan balapan babagan Wisata Flanders lan Paris-Roubaix saka Layanan Pos A.S.
(klik ing kene)

Kopral Lance: George Hincapie slog metu ing Balapan Paris-Roubaix.

Boten kados balapan multiweek kayata Wisata Spanyol lan Giro d'Italia, sing menang ing pawayangan gunung sing dawa, lan sajrone uji coba wektu individu, sedasa klasik musim semi utawa udakara udakara 150 mil umume pindhah menyang tim sing paling bisa nglindhungi sprinter sing ditetepake lan ngalahake ancaman sing diisolasi - kaya Hincapie - cedhak garis rampung. Ing sawetara mil pungkasan taun pungkasan ing Milan-San Remo, lan maneh ing Paris-Roubaix lan Wisata Flanders, ing New Yorker sing lanky kepenak karo para lawan, nalika tim dhukungan dhewe mandhiri. Nanging, nganggo senjata api Armstrong, mula, Hincapie duwe kesempatan sing apik kanggo njupuk (lan tetep) dadi papan sing paling dhuwur. "Lance ndhawuhi rasa hormat banget; dheweke dadi pimpinan peloton," ujare Chris Carmichael, pelatih suwe kanggo Armstrong lan Hincapie. "Nduwe pimpinan supaya kamar kanggo George bakal dadi pitulung gedhe."

Malah yen Hincapie nggawe kemenangan breakout sing dioyak, teka wulan Juli, dheweke isih bakal ngremehake pedal ing sandhinge Lance in the Tour. "Aku wis mikir babagan nunggang tim liyane," ngakoni Hincapie, sing kontrak karo A.S. Pos mlaku liwat taun 2004. Banjur maneh, kanca kaya seniman komisitas utama ing dunya angel ditemokake.

Tags: Jalan Biking, Prancis, Artikel Stack, Petualangan

Share Karo Kanca-Kanca