22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa aku pengin sepatu tartamtu supaya udan?
Apa aku pengin sepatu tartamtu supaya udan?

Apa aku pengin sepatu tartamtu supaya udan?

email Email A:Iku gumantung. Aku nganggep sampeyan kudu mlayu ing udan paling ora. Apa sampeyan duwe blister? Mbalik nalika aku dadi pelari maraton biasa, aku nglatih nalika musim hujan ing Portland lan Seattle udan, lan ora tau duwe masalah tartamtu karo blister. Dadi mung masalah yen ... ana masalah. Kepiye carane apaurusisme sing migunani?

Yen ora, ana sawetara perkara sing bisa ditindakake. Siji yaiku duwe rong pasang sepasang sepatu, lan bisa uga ana telu. Puteri, dadi yen wis mbuwang teles, paling ora rong dina supaya garing. Utawa, sampeyan bisa nyoba anti banyu. Salah siji cara kanggo nindakake iki yaiku nganggo sepatu sing nganggo liner Gore-Tex, kayata Montrail Hurricane Ridge ($ 115). Pancen runner trailer, nanging mung mlaku ing dalan.

Utawa, anti banyu kanthi kaos kaki Gore-Tex ($ 40 saka pangecer ruangan paling). Kauntungane yaiku sampeyan bisa milih nggunakake utawa ora ing menit pungkasan, kanthi nganggo sepasang sepatu. Uga jaga-jaga kanggo nyandhang kaos sikil kanthi cepet (ora nganggo katun) amarga bisa nyuda gesekan lan malah garing nganti garing nalika sampeyan mulih saka jangka sing wiwit udan lan rampung garing.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca