22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Nganggo Kantong Teh Kanggo Teas Sing Cepet
Nganggo Kantong Teh Kanggo Teas Sing Cepet

Nganggo Kantong Teh Kanggo Teas Sing Cepet

Yen minuman esuk sampeyan milih ing dalan, sampeyan wis kenal karo tas teh sampah bisa ngasilake - lan mbungkus tas teh soggy ora nyenengake. Teh instan kanthi tradisional wis dadi alternatif sing kurang apik kanggo perkara nyata, nanging bubar sawetara perusahaan wiwit nggawe rasa instan sing saingan karo toko lokal sampeyan. Ing ngisor iki, rasa rasa sedap, lan asring nggawe tas bali menyang tas.

Teh Cepet Sarapan Cusa Tea Premium ($ 10)

Klasik instan (pun tujuane), iki sarapan esuk ora duwe gula, aditif, pangisi, utawa pengawet, lan sampeyan ora bisa ngluwihi. Cukup godhok banyu, culake granule teh menyang bodo, lebokake banyu panas, lan deloken larut sajrone telung detik. Teh Cusa uga nggawe sawetara rasa liyane, yaiku ijo, linglang ireng, mangga ijo, oolong, lan enak banget chai.

Tuku Saiki


Titis Teh Cepet Organic Rose Earl Grey Organik ($ 10)

Iki morsels berbentuk sing nyenengake digawe saka teh organik, gula mentah, lan rempah-rempah sing cepet digawe ing banyu panas. Tanduran Teh fokus kanggo nyuda sampah - kabeh bungkusan kasebut bisa didaur ulang lan kothak karton teh 100 persen biodegradable lan kompos.

Tuku Saiki


Teh Tembaga Teh Ikan Kopi ($ 14)

Kit iki ngemot kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe limang porsi teh ijo kafein karo susu pekat manis. Mung ngeculake tetes teh ing rong banyu panas, adukake ing siji susu, banjur tambahake rong tambahan banyu adhem lan es lan sampeyan lagi seneng nggunakake segel teh teh es.

Tuku Saiki


Jaipur Avenue Masala Chai Tea Mix ($ 8)

Digawe saka susu separa garing, gula tebu, ekstrak teh hitam, lan ekstrak campuran rempah-rempah, campuran portabel iki menehi sampeyan teh chai lengkap ing menit. Mung nambah banyu panas lan terus menyang petualangan sampeyan.

Tuku Saiki


Kopi Langsung Langsung Alpine Mulai ($ 9)

Campuran iki cepet digawe saka kopi lan teh supaya sampeyan bisa duwe paling apik kaloro donya. Digawe saka jus tebu sing nguap, bubuk susu kacang soyo, teh dering gelap ireng, rempah-rempah, lan kopi instan arabica, minuman iki bakal nggawe sampeyan mikir mung njupuk chai reged saka toko kopi favorit.

Tuku Saiki

Tags: Pangan lan Ngombe, Mendhaki lan Backpacking, Artikel Stack, Budaya

Share Karo Kanca-Kanca