26.11.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Salah sijine Celengan Ski paling apik kanggo wong lanang
Salah sijine Celengan Ski paling apik kanggo wong lanang

Salah sijine Celengan Ski paling apik kanggo wong lanang

Skiers njaluk celonone akeh. Kita pengin dheweke pas, bisa uga dilindhungi nalika unsur-unsur, lan fleksibel nanging uga awet. Musim musim iki, kanthi upaya golek sing paling apik ing pasar, aku nylametake telung wulan kanggo nyoba 16 celonone lan bib, kanthi bantuan saka papat pemain ski liyane. Favoritku kabeh yaiku sepasang bibir saka Trew. Dheweke nyaman, serba guna, lan ambegan luwih becik tinimbang sing diarepake. Mesthi wae, macem-macem skier duwe rasa sing beda, saengga kita uga nyoba kabeh saka model frekuensi baggy lan celonone kanthi terisolasi menyang cangkang lembut kanggo ski.

Celana Ski Favorit Kita

bibir Trewth anti banyu. Trew nyelehake pelat sing ditumpuk kanggo para penundha supaya tetep dilebokake lan ditambahake karo penyesuaian tali karet alus sing ora adoh saka ndhuwur pundak, ing endi tali bungkus bisa ngosok kanthi ora tenang. (Beda, bible Nordwand Spyder, sing aku uga dites, rusak karo clasps logam sing ora kepenak. Sapa wae sing ngalami demo karo penyesuaian tali ing pundhak bakal ngindhari bib kaya ngono. " sawetara medium sing cocog karo pigura limang sikilku lan sepuluh inci liyane, lan liyane sing lagi nyoba, sing ana enem sikil. Aku uga duwe papan sing cukup kanggo nyalurake lampu sing entheng ing dina-dina sing adhem.

Amarga bibir nutupi akeh awak skier ing lapisan sing kurang hempet, mula akeh wong sing nggoleki. Aku ora duwe masalah karo bibir Trewth. Bolongan sisih mlayu saka armpits menyang dhengkul, lan dijamin dening sworo seru sing dipasang ing sisih ndhuwur sing njaga supaya ora mbukak terus nalika isih mbukak gerakan udhara.

Lan kanggo area bib sing ora duwe bolongan, kita nemokake membran anti banyu luwih ambegan tinimbang liyane ing tes. Kain iki alus lan fleksibel lan ora nggawe swara sing ora bisa dingerteni yen aku nggandhengake celonone Gore-Tex, utawa swara crinkle sing dakrungu ing celonone kaya Norrona's Lyngen (diteliti ing ngisor iki), sing digawe karo Gore-Tex Pro. Bibir Trewth duwe jumlah reguler, mbiyantu nalika ngrampungake boot boot, lan aku ora nate nemoni masalah nalika ngombe materi, sanajan uji coba biasane diwatesi ing salju salju salju kontinental sing garing banget.

Apa maneh, bibir Trewth nampilake kapasitas panyimpenan luwih gedhe tinimbang celonone liyane ing tes: ana limang kanthong anti banyu sing dipasang ing pinggul lan torso lan rong kanthong kargo gedhe ing ndhuwur dhengkul. Luwih saka kabeh wong liya sing kita nyoba, iku celonone sing aku lakoni bali. Malah skeptis bib ing kru tes wiwit teka ing pungkasan.

Tuku saiki


Celana Wisata Sing Paling Dhuwur

Fjällräven Bergtagen Celana Eco-Shell ($ 470)

Aku seneng Celana Bergtagen Fjällräven Kanggo rong sebab utama: dheweke duwe zippers sisih sisih dawa sing gampang dibukak lan ditutup, sanajan nganggo sarung tangan, lan dheweke mung 23 ons - entheng kanggo celonone cangkang, sing luwih abot tinimbang sing alus kesetaraan cangkang. Iki minangka fitur utama kanggo wisata ski.

Bergtagen digawe karo bahan Eco-Shell Fjällräven, kain gratis saka PFC, daur ulang-poliester sing tetep udan lan ambegan cukup supaya suhu saya diatur kanthi becik. Ora cukup akeh kaya bibi Trewth utawa celonone Recon Stretch Black Diamond (ing ngisor), nanging ana cukup kanggo mindhah kanthi gampang sajrone transisi. Aku uga seneng karo bala aramid ing bungkus kanggo resistensi abrasi ndhuwur.

Selaras karo tren gaya Eropa, Bergtagen mlaku ing sisih langsing, nanging ora mbatesi gerakan ing dhengkul. Lan ora kaya merek, Fjällräven menehi pilihan kanggo milih saka dhaptar pinggul prasetel lan inseam, kaya karo jins, sing ora cocog karo salah siji saka kategori ukuran utama.

Tuku saiki


Celana Wisata Lembut Lembu Paling Apik

Dynafit Mercury ($ 230)

Bahan cangkang sing lembut biasane luwih ambegan saka cangkang sing atos, kanthi kakehan banyu. Kanggo wong sing nindakake akeh wisata sing dhuwur lan urip ing iklim sing rada garing kaya Colorado Rockies, cangkang alus asring masuk akal. Celana Mercury Dynafit minimalis, entheng (mung 20 ons), lan pilihanku kanggo ski munggah gunung.

Dynafit nggawe Mercury nganggo bahan nilon-polyester-elastane sing diarani Dynastretch, yaiku anti angin lan banyu-repellent. Dheweke rumangsa dadi celana salju sing alus luwih saka celonone salju nanging isih dilengkapi kanthong bunder, sabuk terpadu, lan hems sing dikuatake.

Siji testis nggunakake celonone Mercury kanggo Grand Traverse, balapan gunung gunung gunung 40 mil ing Colorado, lan balapan gunung gunung es-minggu ing gunung Eldora Colorado. Dheweke mikir dheweke ambegan kanthi apik lan nemokake yen zippers ing kanthong lan ventilasi gampang digunakake kanthi sarung tangan. Kaya Bergtagen, Mercury mlaku ing sisih cilik. Celana iki uga ora dadi pilihan sing cocog kanggo ski serbuk udan ing Pasifik Northwest. Nanging sampeyan bakal angel golek celonone sing luwih apik kanggo wisata ski ing Rocky Mountain West utawa clime garing liyane.

Tuku saiki


Celana ski ski paling apik

Bahan Kimia Flylow ($ 350)

Aku ngrampungake ngagem ing Kimia ing rong dina ski sing paling ala yaiku musim dingin: tur backcountry ing papan putih kanthi angin udakara 30-mil saben jam lan bakal nganti 60, lan tur liyane sing rampung ing semak setengah mil liwat wit sing kandhel. Udakara udakara 30 menit, aku ngrampungake cabang cabang scraping. Loro wektu aku seneng banget nganggo celana iki.

Kain anti banyu Flylow ora tau teles lan nyata ora bisa dibandingake tinimbang bahan cangkang Gore-Tex, nanging celonone isih krasa kasar, kaya pasangan Carhartts. Dibandhingake karo bibir Trewth utawa Fjällräven Bergtagen, bolongan sisih sithik. Pancen, dheweke ora ambegan maneh, nanging cukup kanggo wisata, sanajan dina sing luwih anget. Lan ing kahanan badai, dheweke ora nate gagal kanggo nglindhungi saka dalan salju lan cabang wit sing nakal.

Pas iku ana ing mburi spektrum, lan aku seneng lutut articalulated Chemical lan cuffs luwes sing bisa diatur, sing gampang diakses karo jar boot sandi. Yen sampeyan minangka jinis wong (kaya aku) sing ngeculake sepatune ing ngisor saben, iki minangka fitur sing luwih dihargai. Flylow uga nyakup kanthong internal njero sikil, nambah utomo kanggo skop backcountry sing wis ngrancang ngrembug babagan tiwas amarga nggoleki bubuk sing ora dicekel.

Tuku saiki


Celana ing-pinggiran paling apik

Lingkungan Stio ($ 379)

Diwenehi minangka pant kabehhe, Lingkungan minangka sisih sing anget lan abot, nanging mung sipat sing cocog kanggo nunggang resort. Celana, sabuk sing bisa luwes, lan santai, rada artikulasi supaya bisa dirasakake nganti suwe, lan aku seneng njaga pant iki kanthi apik.

Stio stitched flotched ing zippers lan kanthong, sing katon apik banget nanging nambah bobot tambahan sing ora perlu ing demo. Kain Enak iku alus nanging nduweni kualitas, awet terus lan ora nate ucul, sanajan aku lagi dolan menyang Big Bear Lake, California, menyang salju salju salju salju sing ringkes. Celana mbukak rada ing sisih luwih dawa, lan medium rumangsa ngeculke lan baggy ing kula lan malah pas karo skier enem sikil-enem ing tes kita.

Tuku saiki


Pakurmatan sing kinurmatan

Black Recon Stretch ($ 329)

Kaya sing dingerteni, celonone Black Diamond (celonone abu-abu ing ngisor gambar) nawakake mobilitas banget. Kain kasebut ditundha angin lan anti banyu, lan pinggul duwe sabuk low-profil tanpa integral. Iki minangka fitur angel kanggo njaluk tengen - Patagonia's PowSlayer, umpamane, nggunakake velcro ing jero pinggang pinggir pinggul, sing secara harfiah bisa nganggo cara sing salah ing paket kasebut - nanging versi Black Diamond dadi fungsional lan ora ngganggu. (Perusahaan kasebut uga kalebu puteran sabuk, sing mbingungake lan ora perlu.)

Bungkus kasebut dikuatake lan nduwe zippers dawane sing dawa, sing nawakake akses gampang kanggo sapatu kanggo transisi tanpa ngilangi sarung tangan. Kakurangan paling gedhe yaiku kekurangan kanthong - celonone mung ana telu, sing siji yaiku kanggo lantera - lan aku weruh kekurangan kapasitas panyimpenan.

Lembar Pengawal Ortovox 3L ($ 700)

Ora cukup bib, nanging luwih saka pant, celonone Guardian Shell dhuwur banget diluncurake lan duwe lapisan merino-wol sing apik banget kanggo jampel penebat volume kurang. Kanggo mlaku-mlaku utawa malah nunggang sidecountry, dheweke nindakake kanthi apik, sanajan kanthi jampel lan sisih pinggir cilik sing sithik lan angel dioperasi, dheweke bakal banget kanggo lelungan.

Norrona Lyngen Gore-Tex Pro ($ 479)

Ing udakara luwih saka 15 ons, celonone Lyngen Norrona minangka sing paling entheng ing tes iki. Bobot lan pikat tegese, malah bisa dibungkus kanthi gampang ing paketan, kaya sing diuji siji nalika nalika munggah es lan nuntun musim dingin ing Taman Nasional Rocky Mountain.

Obyek Gambar ($ 200 MSRP)

Celana Objektif Gambar yaiku vegan, organik, daur ulang, lan terisolasi, sing ndadekake dheweke dadi pilihan sing adhem kanggo papan sing adhem. Gaiter sing paling dhuwur bisa uga ora kanggo kabeh wong, nanging bisa dadi kompromi sing apik kanggo wong sing ora pengin bib.


Kepiye Kita Nulis Celana Ski Paling Apik

Musim musim iki, aku lan papat panguji, kabeh para skuter backcountry darmabakti uga para lelungan resort sing seneng banget, ngenteni telung wulan kanggo nyoba 16 celonone beda ing resor lan ing backcountry Colorado, Wyoming, lan California. Kita duwe kahanan musim semi sing srengenge sing ringkih lan uga kaping pindho dina ndhuwur garis wit kanthi angin sing dhuwur lan kahanan sing putih. Telung panguji yaiku latihan kanggo balapan ski backcountry Grand Traverse. Gabungan, kita masang atusan mil kanggo lelungan lan aken liwat 100.000 kaki vertikal sing dikuasai manungsa.

Pungkasan, bedane antara celana ski sing apik lan apik banget. Kabeh celonone ing tes kasebut tetep kula lan kanca-kanca testis dadi garing lan anget, nanging ana sing nyedhiyakake level breathability, comfort, lan versatility sing metu. Celonone sing dideleng ing kene nggawe potongan kasebut amarga perusahaan sing nggawe dheweke menehi perhatian kanthi rinci.

Apa sing kudu dideleng ing Celana Ski

Nalika Gore-Tex wis suwe menehi pathokan kanggo kain sing tahan banyu, tahan lama, lan ambegan, perusahaan tambah akeh nggawe bahan properti dhewe kanthi sukses. Iki tegese konsumen duwe pilihan luwih akeh tinimbang sadurunge, nanging uga tegese luwih akeh jargon. Aku nyoba mbusak sawetara kasebut kanggo sampeyan ing kene.

Cangkang Lembut Versus Kerang

Kain empon-empon ambegan tanpa banyu. Kain sing ora bisa nggawe cangkang, kanggo kabeh tujuan praktis, anti banyu nanging ora cukup ambegan. (Biasane, amarga padha bisa uga cenderung ngalang-alangake, celana cangkang alus dirancang kanthi wilayah utama panyebaran anti banyu utawa kulit cangkang ing lutut, kursi, lan kurungan.) Nihan cangkang alus bakal nindakake proyek sing luwih apik kanggo ngatur suhu. sajrone kegiyatan kanthi output dhuwur, lan yen sampeyan nggunakake akeh kulit kanthi cepet, lan bisa nyandhang celonone sepasang, sampeyan bisa uga nandur celana celonone sing kuwat lan cangkang alus. Yen sampeyan nggoleki versatilitas, pant kulit tanpa ambegan kanthi ventilasi sing apik, kayata bibir Trewth, kanthi tingkat 40K breathability sing dhuwur banget, bakal nggawe trick kasebut. (Liyane babagan rating sabanjure.)

Rating Rating anti banyu lan Breathability

Bahan sing wis anti banyu, kaya karet, ora ambegan. Nganggo lan sampeyan bakal ngrampungake kringet dhewe. Nanging, umume cangkang cangkang - sanajan cangkang atos — dirancang kanggo tahan banyu tinimbang anti banyu. Pabrikan asring menehi ukuran rasukan nganggo rong nomer.Pisanan, peringkat anti banyu, minangka ukuran sabaraha liter banyu sing dibutuhake kanggo nembus kain ing sangisore tekanan tartamtu. Ingkang kapindho, peringkat napas, nuduhake sepira gram udan banyu bisa ngliwati materi saka jero menyang sajroning wektu tartamtu.

Kabeh celonone sing aku nyoba, sanajan pilihan cangkang alus, cukup anti banyu kanggo kahanan sing rada garing ing wilayah Rocky Mountain. Siji-sijine wektu sampeyan bakal bisa nemokake prabédan nganggo celonone kanthi rating anti banyu sing luwih dhuwur yaiku ing lingkungan sing udan banget, kaya Pasifik Northwest, ing endi drawback cangkang sing alus bisa uga luwih gedhe tinimbang keuntungan saka comfort lan napas. Nanging sanajan Stio Ench-hard, kanthi level anti banyu 20K (ing spektrum ngisor ngisor; kanthi kontras, Fjällräven Bergtagen Eco-Shell duwe rating 30K), ora nate teles sajrone tes telung wulan.

Breathability minangka pertimbangan sing luwih gedhe. Yen kelembapan ora bisa uwal, sampeyan bakal udan saka jero, lan ing kasus paling ala, kringet sampeyan bakal beku ing jero cangkang. Isih, yen sampeyan ngrancang nunggang biasane utawa nindakake backcountry sing sithik, sampeyan ora butuh utawa pengin napas paling dhuwur. (Celana sing diuji kanthi napas sithik uga luwih panas.)

Panemu Liyane

Jampel: Kanggo kegiatan output dhuwur kaya wisata lan gunung gunung, aku ora menehi saran celonone terisolasi. Ing sisih liya, celonone cangkang minimalis kudu disandhang nganggo lapisan dhasar sing anget kanggo nunggang ing wayah awan adhem. Isih, celengan karo celonone cangkang menehi sampeyan pilihan saka celonone terisolasi, lan umume aku mikir manawa duwe celonone cangkang apik kanthi sawetara pilihan dhasar. Nanging yen sampeyan ski kanthi eksklusif ing resorts lan pengin tetep panas sanajan nitih angkat sing paling adhem, sampeyan bisa uga mikirake pant kanthi isi sintetik.

Kekahanan: Aja ngremehake kepiye ski sampeyan; tanpa lapisan protèk sing awet ing bungkus, sampeyan bakal mungkasi puluhan cilik sadurunge pungkasan mangsa pisanan. Yen sampeyan cenderung ngunyah celonone kaya anak kirik sing ora dilatih, goleki model kanthi tambahan tambahan ing dhengkul lan kursi, kayata Flylow Chemical.

Cocog: Sawise nguji celana saka 16 manufaktur sing beda, aku bisa ngonfirmasi manawa sizing arang banget subyektif. Contone, medium ing Stio En lingkungan lan Norrona Lyngen pas karo panguji paling dhuwur, yaiku enem sikil enem. Sawetara model nyedhiyakake macem-macem pangukuran pinggul, nanging ana siji inseam, masalah kanggo wong sing luwih cendhek. Yen sampeyan nggoleki kabecikan, ora ana pengganti kanggo nyoba celonone - utawa paling ora manawa merek duwe kabijakan bali.

Kanthong Beacon: Kanggo celonone khusus backcountry, kanthong beacon darmabakti wis dadi fitur sing luwih umum. Aku nganggep kanthong kasebut kanthi sawetara kekiyatan, lan aksesoris pabrikan Backcountry ora menehi saran nggawa beacon ing kanthong njaba sakabehe. Iki amarga njaba kanthong kargo wis dikenal kanggo siram sajrone kasarasan. Yen sampeyan nggunakake kanthong beacon, priksa manawa dijahit internal.

Tags: Celana, Bib, ski, Busana lan Klambi, Artikel Stack, Pucuk

Share Karo Kanca-Kanca