26.11.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Obama kelangan Guess Biru
Obama kelangan Guess Biru

Obama kelangan Guess Biru

email Email

Tanggal 20 Februari, tim hoki wanita Olimpiade wanita Kanada menang medali emas sakcara kaping papat, ngalahake A.S.

Sadurunge pertandhingan gedhe, lan sing sadurunge, Presiden Obama lan Perdana Menteri Kanada, Stephen Harper taruhan liwat Twitter. Sing wager? Bir.

Katon Obama duwe utang Harper ing game wanita pungkasan wengi, nanging sapa sing kudu mbayar sawise game pria saiki?

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca