28.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • DeChristopher Kasedhiya rong taun
DeChristopher Kasedhiya rong taun

DeChristopher Kasedhiya rong taun

Hakim federal ing Salt Lake City wis ngukum aktivis iklim Tim DeChristopher nganti rong taun penjara amarga nempatake lelang palsu ing lelang sewa lenga lan akhir dina nalika administrasi Bush ing taun 2008. Ing dina Selasa, Hakim Dee Benson maca ukara, sing kalebu telung taun dileksanakake dibebasake lan denda $ 10,000, kanggo tangisan saka bebendu saka Panyengkuyung DeChristopher. Ana wong wadon njerit "Hakim iki minangka bajingan sing ora ana!" DeChristopher, 30 taun, banjur diusir saka pelataran kanthi ngempalaken. Pengacara pertahanan, Ron Yengich, njaluk supaya nyoba kanggo nyoba, nanging ora kunjara, kanthi ujar manawa "tumindak kriminal ora ditindakake dening DeChristopher". Penuntut, nyatakake kekurangan rasa sedhih, nuntut ukara sing luwih abot, sanajan dheweke mandheg njaluk sepuluh istilah maksimal sepuluh taun. Minangka warta babagan keputusan sing kasebut, para panyengkuyung saka organisasi DeChristopher Damai wiwit protes ing njaba pekarangan, ngalangi mlebu lan ngucapake "Kaadilan ora ditemokake ing kene." Gugus udakara 30 aktivis nganakake lungguh ing persimpangan Main lan 400 Street South ing kutha Salt Lake City. DeChristopher saiki diadani ing Penjara Davis County ing Farmington, Utah, dene pejabat Biro Prisons mutusake pundi dheweke bakal ngukum.

Waca liyane ing Salt Lake Tribune

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca