26.11.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Iki minangka Trailer Teardrop Paling Pambajeng sing Sampeyan Bisa dianggep
Iki minangka Trailer Teardrop Paling Pambajeng sing Sampeyan Bisa dianggep

Iki minangka Trailer Teardrop Paling Pambajeng sing Sampeyan Bisa dianggep

Ing sepisanan, ing Taku-Tanku katon kaya Wes Anderson Akuatik Urip karo Steve Zissou. Rencana kanggo omah lelungan cilik lan cilik sing digawe saka nawakke banyu kasebut minangka produk kolaborasiarsitek Marcelo Ertorteguy, perancang busana lan arsitek Sara Valente, lan aktor Takahiro Fukuda kanggo situs web desain adhedhasar New York City. Stereotank.

Rong tangki banyu SLT-3000 kuning kalebu struktur utama, sing dipasang karo pigura kayu kanthi lantai cypress. Yen sampeyan cukup wani mbangun, sampeyan bakal entuk hadiah domestil sing entheng sing bisa ditundha nganggo mobil, sepedha, utawa uga tangan. Kanthi jarak 250 kaki kubik, turu telung lan, kanthi sesuai karo visi arsitek babagan mbangun barang sing bisa lestari, papat lampu LED lan loro penggemar diduweni solar. Kompartemen panyimpenan cilik lenggah ing ngisor kabin utama kanggo koper.

Nalika produk kasebut dirancang saka kontaner banyu sing mung kasedhiya ing Jepang, miturut desainer Ertorteguy lan Valente, minat wis dadi gedhe ing A.S. sing padha mikir ngrancang versi sing nggunakake produk domestik.

Cathetan: kacang abang Zissou Society ora klebu.

$ TBD, stereotank.com

Tags: Selebriti, Kesejahteraan, Perjalanan Anggaran, Perhiasan DIY, Kemah, Artikel Tumpukan, Tandhang

Share Karo Kanca-Kanca