26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Authentic DJI's Authentic minangka salah sawijine POV Drone Cash sing bisa dituku
Authentic DJI's Authentic minangka salah sawijine POV Drone Cash sing bisa dituku

Authentic DJI's Authentic minangka salah sawijine POV Drone Cash sing bisa dituku

Drones ora gampang mabur, mulane aku nyingkiri nganti suwe. Aku jengkel banget amarga kudu sinau dadi pilot lan muter videographer sekaligus. Kanthi matur nuwun, $ 1,259 $ DJI Profesional Phantom 3 nggawe kabeh proses luwih lancar lan luwih nyenengake.

Pisanan, drone anyar luwih gampang mabur tinimbang pesainge. Malah nalika aku wis ana 20 angin, tetep level lan dilacak kanthi tliti, amarga GPS GPS lan stabilisasi basis gyro. Yen sampeyan bakal siram lan ngeculake kendali, bakal mbukak ing papan. Lan nalika sampeyan siyap ing ngarep, mung nutul tombol banjur teka maneh.

Pengontrol uga intuisi, sanajan kanggo pamula. Kajaba iku, ana aplikasi penerbangan-simulator kanggo piranti Android / iOS sing ngidini sampeyan praktek karo pengontrol sadurunge ngirim dolanan kasebut menyang udara.

Banjur ana sawetara Phantom 3 Professional sing nggumunake jarak 1,2 mil: sampeyan bisa ngontrol drone lan stream video saka jarak kasebut, sing bakal dadi luwih saka sing sampeyan butuhake, amarga FAA ora bakal nglilani sampeyan nglayang drone luwih adoh tinimbang sampeyan bisa ndeleng. Ditto kanthi dhuwure: Phantom 3 duwe langit-langit 1,640 kaki, nanging FAA tutup dhuwur ing 400 kaki.

Isine DJI sejatine, yaiku kamera 4K properti, dibangun ing kamera, sing gimbal stabil kanggo rakaman lancar buttery lan lengkap kontrol manual. Aku seneng banget yen aku bisa ngiringake kamera kanggo macem-macem perspektif, miwiti lan mungkasi video kanthi asring kaya sing dakkarepake, lan mateni nganti pitung pigura isih (gambar 12,4 MP) ing bledosan.

Saiki, ngontrol drone lan kamera ing mode manual isih angel, sanajan praktik luwih gampang. Nanging DJI nganyari perangkat kukuh kanggo nambah autopilot Phantom 3, supaya sampeyan fokus supaya entuk cuplikan: sampeyan bisa program drone kanggo ngetutake sampeyan utawa sampeyan bisa nyetel dalan sing wis ditemtokake kanthi nggunakake jalur jalan GPS lan drone ngetutake. Sampeyan uga bisa duwe pelindhung drone ing papan sing spesifik (ujar rute sing arep dikirim).

Downsides? Kamera berjuang nalika dipindhah kanthi cepet saka iyub-iyub lan srengenge ing wayah wengi, nalika cuplikan kasebut semaur. Drone ora bisa dibungkus kanthi bener, saliyane copter 2.8-pound (sing ora gampang dibongkar), sampeyan kudu nglacak ing pengontrol lan iPad utawa smartphone.

Sampeyan entuk kompetisi. Nggawa 3D Robotics Solo, sing menehi kendhali sing ora cocog karo kamera (sampeyan bisa miringake ing arah apa wae lan ngowahi mode motret kanthi mabur), nduweni kacepetan maksimal 55 mph (Phantom 3 ndhuwur ing 36 mph), lan bisa digunakake karo GoPro Hero4 , sing ngatasi cahya kanthi cepet ganti luwih apik tinimbang kamera saham DJI. Uga biaya $ 260 kurang, sanajan ora nganggo kamera.

Garis ngisor: Saiki, lan kanggo rega, kita mikir Phantom 3 Professional minangka pilihan sing paling apik kanggo para videographers amatirsing pengin nembak cuplikan POV saka drone. Sampeyan kudu nglampahi sawetara wektu kanggo ngerti mesin iki, nanging yen wis mudhun, bakal cepet mundhak cuplikan.

Tags: Drones, Kamera Digital, Fotografi, Review Gear, Desain lan Tech, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca