26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Ding! Napa Ngrancang Mbukak Runbell
Ding! Napa Ngrancang Mbukak Runbell

Ding! Napa Ngrancang Mbukak Runbell

email Email

Lali tracker fitness lan mount smartphone. Ing Runbell saiki aksesoris fitness paling gedhe ing Kickstarter. Ditandhingake sawise lonceng mancal klasik klasik, jahe driji mini iki "ngrampungake masalah ganggu mlaku ing wilayah sing rame ing ngendi para pelari lan wong mlaku duwe dalan sing padha."

Aku ngerti apa sing sampeyan pikirake: "Sing ngatasi masalah sing ora ana!" Kontributor, Investasi sing dididik Shark Tank, masalah sing mesthi ana. Khusus ing Tokyo, papan kelairan saka penemuan iki, ing ngendi sopan santun minangka harapan budaya lan ana akeh wong ing trotoar. Nyatane, kutha luwih saka 13 yuta minangka papan dununge persimpangan pedestrian paling sibuk ing donya.

Tokyo minangka papan sing sopan ing ngendi wong-wong tansah ngadeg ing sisih kiwa ing sisih eskalator, supaya wong liya bisa mlaku ing sisih tengen, lan "Ngiwa!" utawa "Ngatasi" ing wong liya ing trotoar mung dianggep minangka tolok.

"Pancen ora sopan! Ora bakal nate nglakoni. Para pelari mesthi nyoba banget ati-ati, alon-alon mudhun, ”ujare juara Tokyo GPS sing misuwur Joseph Tame. Yen diblokir dening lollygagger, tata cara sing tepat kudu menehi salah siji kanggo ngenteni jurang utawa golek cara. Runbell ngidini para pelari nyebar alangan dalan manungsa, kanthi sih-rahmat.

Amerika Serikat mung bisa nduwe dilemma dekorasi kaya ngono. Ing negara kita sing kurang sopan - tanah sing ora nggegirisi esogator lan para pelari kanthi bangga ngumumake pendekatan kasebut - loceng isih ngatasi masalah ngilangi para pejalan kaki sing pesky saka dalan sing dituju. Lan keuntungan sing ditambahake uga pantes regane rega $ 25 Kickstarter:

  1. Gerbang tembaga sing ora bisa diweruhi bakal nggawe para pejalan kaki mikir siklik cilik lan ditarik. Ora mung bakal mlaku mlaku, dheweke bakal kabisat. Malah luwih apik: ekspresi pira-pira lan / utawa kebingungan nalika ora ana mancal bakal pantes dadi jinis video internet anyar.
  2. Komunikasi vokal nalika metu interval ora ana gandhengane. Yen sampeyan bisa ngomong, "Ngapunten," sampeyan ora mlaku cukup. Gunakake lonceng.
  3. Yen Runbell nyebabake nesu trotoar, tikel tikel dadi tembaga.

Kanthi laras, Runbell uga cocog karo sarung tangan kanggo jaunts mangsa. Minangka nulis iki, udakara $ 10,776 njaluk target $ 20,000, kanthi 12 dina kanggo kampanye.

Yen sampeyan wis mikir nandur modal ing teknologi fitness, saiki iki wektu kanggo nimbali maneh. Amarga ora ana sing mindhah alon-alon lan pemikir, kaya swarane bel cilik. Lan amarga nganggo Runbell, kanthi cap "Runbell Tokyo", bakal nyambung para pelari kanthi swara lan semangat karo sedulur-sedulur sing dihormati ing saindenging Pasifik.

Tags: Nganggo, Piranti, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca