26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
Nganggo vanagon

Nganggo vanagon

email Email

Lali sing VW lawas, diparkir metu maneh. Iki wektu kanggo nganyarke menyang salah sawijining Dub Box dikempalken metu kemah.

Saluran njaba kabeh banding retro van sekolah lawas, nanging ing njero, sampeyan bakal bisa nemokake kemewahan tinimbang sampeyan bakal ngerti apa sing kudu dilakoni. Camper saben teka karo papan panedhaan sing bisa lenggah ing papat wong diwasa, amben dobel sing bisa diowahi, lan dapur dapur sing cukup sawetara dina ing dalan.

Banjur ana tambahan, yaiku: tungku; kulkas; jamban; pancuran ruangan, kere; tirai cuaca; lan sistem swara sing bisa diduweni Bluetooth.

$19,500, dub-box-usa.com

Tags: Kemah, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca