26.11.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • L. a. Formulir kanggo Liburan kulawarga sederek Liburan
L. a. Formulir kanggo Liburan kulawarga sederek Liburan

L. a. Formulir kanggo Liburan kulawarga sederek Liburan

Mungkin 80 miles saka omahku, ana pondokan mewah kayu kanthi taman banyu njero ruangan mung mbukak kanggo tamu sewengi. Sepira larang regane lan ora ana bocah sing waras tanpa bocah-bocah bakal nyedhaki, nanging bocah-bocah sing kita ngerti sing wis ana ing kono. Panggonan kasebut nuduhake ekstrem babagan ngrencanakake liburan kulawarga

Sabalikna saka kutub - Kabeh babagan kita - bisa uga dadi petualangan impen kanggo ibu lan bapak sing nyedhot Junior lan Missy, amarga angel banget, mantep banget lan serius, ora cocog karo manungsa waé, utawa salah sawijining klompok umur. Ergo jumlah, sing wicaksana, ing Land of Happy Tradeoffs ing ngendi kabeh wong entuk irisan apa sing dikarepake. Kerjane ing kabeh majalah parenting, ta?

Ora, iku dudu kita. Bojoku Sue, anak kita sing isih umur sepuluh taun, lan aku tetep njaga, njaluk glutton kanggo hiburan sing disenengi sing ora seneng nggawe perdagangan, utamane karo wektu liburan sing disenengi, ing ngendi kabeh wong kepengin saben dinane pop.

Pancen, nanging bisa uga. Iki kita ngerti, amarga kita kena tandha kaping telu, karo sawetara liburan sing ana unsur keagungan nanging metu saka bledug. Kasuksesan paling penting yaiku rong perjalanan kulawarga sing dijupuk menyang Prancis.

Aku ngerti, aku ngerti, Prancis uga teka, utawa katon kaya, kabeh jinis bagasi budaya haute-budaya. Nanging kita lunga ing kene mung ana. Kita ora bisa nyelehake awake dhewe yaiku frasa, utawa uga frasa. Nanging kita nyedhiyakake ngguyu kanggo para warga lan liwat.

Perjalanan pungkasan, kita manggon ing desa abad pertengahan ing Brittany, lan uga, padha karo sing padha sing ditindakake ing sawijining kutha ing sawijining tlaga ing Wisconsin. Ing papan ing tlaga, kita duwe kolam karo pantai pasir cilik lan papan piknik. Ing kono, kita padha mubeng-mubeng karo warga desa lan ngelakoni pirang-pirang jam.

Kita njupuk sawetara dina menyang pantai Atlantik, 20 utawa 30 mil. Olahraga ruangan utama kita nglangi, kanthi sawetara mlaku-mlaku lan tilase mlaku kanggo aku. Ing wayah wengi, kita nyepelekake panganan khas regional Prancis, sing ana mung panganan. Nguntungake kanggo kita, Ellie nggali kerang, keju busuk, pate ati, lan panganan stunt kaya ilat babi sing ngrokok.

Liburan cara kita dudu lapangan lapangan. Sanajan kita swam, kanthi kiasan, sajroning sejarah, kita luwih seneng karo kepenak minangka latar sing indah. Sinau apik, nanging mung nambah hiburan.

Ing perjalanan Prancis pisanan karo Ellie, aku ora tau weruh ing njero museum - prestasi nyata, amarga kita manggon ing apartemen ing Paris. Utas sing diluncurake sajrone plancongan yaiku mburu papan dolanan lingkungan lan barang bocah sing murah utawa gratis kayata pedal go-karts lan kuda tunggangan.

Muni bodho, nanging nggarap. Ellie isih pas karo stroller, saengga bisa numpak dalan-dalan ing dalan-dalan sing santai ing sadina-dina, mangan ing papan sing nyenengake, lan golek papan lan katrampilan ing ngendi Ellie bisa nyembur uap karo bocah-bocah cilik liyane.

Siji wektu sing nate dakwenehi lan ngetutake pandhuan perjalanan sing penting yaiku nalika awan-awan ditunggang sepur menyang kutha kali kanthi chateau sing misuwur. Ing kono, ora ana sing nyangka babagan iki utawa chateau liyane, utamane ing dina sing anget sampurna ing kutha sing apik banget. Dadi kita nyemburake, mangan mangan awan sing dawa, mlaku-mlaku, lan nemu papan dolanan ing pinggir kali. Ellie ketemu karo prawan umur padha supaya bisa dolanan, kaya biasane, sing ora perlu basa umum. Lan Sue lan aku gemujeng ing dina lan prekara.

Sing migunani, lelungan Prancis kasebut kaget banget - luwih saka liburan A.S. kanthi fasilitas lan sizzle sing apik. Minggu sing bakal teka ing Alps katon luwih murah tinimbang minggu sing padha ing sewa sing apik ing Jersey Shore utawa alpine American West. Pikirane, kita lagi ngomong babagan biaya negara. Pembunuh-pembunuh perjalanan, akhir-akhir iki, yaiku saluran udara. Yen ora duwe titik mileage kanggo nutupi penerbangan, kita ora bakal lunga.

Kita Prancis, mesthi wae dudu sampeyan, sing bisa uga, oh, Bhutan utawa Escalante. Ing wiwitan perkawinan, dawa sadurunge Ellie, kita manggon ing Juneau lan asring kita bisa menyang Admiralty Island, 1,600 mil kothak wetan kidul-wetan Alaska tenggara kanthi grizzly bear per alun-alun, menehi utawa njupuk. Ana ing kono kita bakal ngepit, mangan mripat, nyekel lan mangan iwak, lan umume seneng nginep ing endi wae. Sub ing wit-witan ing jaman biyen kanggo bangunan sajarah lan monumen, griz kanggo la peuplade, lan ana ngendi kita? Prancis, manungsa, lan nggawa sihir lan restoratif sing padha.

Yen bocah wis siyap, lan kapal udara lan penawaran lokal ora bakal lara banget, kita bisa uga bali.

Tags: Prancis, Artikel Stack, Budaya

Share Karo Kanca-Kanca