29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Nyilem Ing jero kanggo Tuna
Nyilem Ing jero kanggo Tuna

Nyilem Ing jero kanggo Tuna

email Email

Bebungah Kimi Werner menang juara Kejohanan Spearfishing Nasional A.S. ing taun 2008. Dheweke kepenak banget ing segara, dheweke nuli njupuk kucing ing permukaan sadurunge nyilem. Aku mikir dheweke guyon, nanging sawise ngambang ing segara sajrone nem jam, aku kudu ngakoni yen aku rumangsa santai.

Nonton Werner nguber tuna minangka pendidikan sing apik banget sajrone mburu banyu biru. Dheweke nyedhot ambegan kira-kira rong menit saben nyilem lan nyilem ing antarane 80 nganti 120 kaki, minangka standar kanggo wong sing duwe kemampuan. Cameron Kirkconnell (metu saka pigura) saka Riffe Internasional tim iku dadi kancane dina nalika motret iki. Dipercaya kula, sampeyan ora pengin dadi iwak gedhe yen loro iki mburu.

TOOL: Canon 1DX, EF16-35mm f / 2.8L II, 1/400 kaloro, f / 5.6, ISO 800

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca