26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa aku pengin kemah freestanding kanggo nyepetake ing ndhuwur kayu?
Apa aku pengin kemah freestanding kanggo nyepetake ing ndhuwur kayu?

Apa aku pengin kemah freestanding kanggo nyepetake ing ndhuwur kayu?

email Email A:Jawaban rong bagian ing kene. Pertama: Sampeyan pancene bisa nggawe Zoid utawa Clip Flashlight ing lemah sing alus utawa lemah. Trik yaiku nggawa rong karung cilik lan trowel cilik. Gunakake trowel kanggo wedhi utawa lemah menyang kanthong barang, lan digelehake bolongan cilik ing papan sing padha biasane ngirim stake. Banjur, mung ngubur karung barang! Langsung dasi-mudhun. Trik kasebut bisa uga ing salju. Flukes salju cilik - kayata sing digawe SMC ($ 28 kanggo cilik; www.smcgear.net) - bisa ditindakake kanthi becik, nanging mesthi bisa uga larang regane lan nambah bobot.

Mercusuar


Sing kandha, kemah freestanding mesthi mbantu nggawe gampang, sanajan sampeyan pengin ngelingi manawa para freestanders butuh jangkar dhasar supaya bisa didukung lan ndhukung vestibule. Siji kémah sing ora asring dakkandhakake nanging sing luwih apik yaiku perhatian ana Lighthouse Black Diamond ($ 369; www.bdel.com), tenda loro lan wong sing ndadekake panggunaan banget inovatif saka Epic dening Nextec, perawatan silikon kain sing arang banget banyu-repellent durung cukup ambegan. Bisa digunakake ing tenda tembok siji - sampeyan bakal kudu ana ing aliran banyu sing sithik sadurunge sampeyan bakal bisa ndeleng kelembapan sing akeh banget, lan uga paling sithik (nggawe segel, nanging). Mbayar amba yaiku bobote; Mercusuar minangka helium kaya telung kilogram, telung ons. Kekurangan kasebut yaiku desain tembok siji bakal dadi cerah ing cuaca sing adhem, lan srengenge luwih panas. Iku amarga desain dobel tembok sing luwih umum nempatake lapisan udara ing antarane kanopi tenda lan mabur, nambah sawetara insulasi ing kahanan angin rendah.

Titah tembok dobel kasebut bakal dadi Hubba Hubba MSR ($ 290; www.msrcorp.com), sing bobote mung patang patang kilogram, mula ora ana bobote sing abot. Kuwet banget, kanthi bolong ing kanopi - meh kabeh bolong. Dadi paling becik kanggo kahanan sing entheng, lan sampeyan pengin sirkulasi udhara sing akeh. Hammerhead 2 Hardcore Mountain 2 ($ 245; www.mountainhardwear.com) nambah nilon ripstop liyane supaya luwih migunani ing cuaca sing adhem, nanging uga nambah bobot mung luwih saka enem kilogram. Utawa, Gedhung Mad 2 Agnes '($ 299; www.bigagnes.com) menehi akeh pilihan ventilasi, saéngga bisa mlaku saka cuaca sing anget ing mangsa cedhak. Udakara udakara pitung kilo. Ing cuaca sing apik, sampeyan mung bisa njupuk fly lan sawetara bobote.

Kanggo dipikir luwih akeh tenda paling apik, priksa Outside Online sing anyar Pitunjuk Tents.

Tags: Kandhang, Takon Artikel Ahli, Gear

Share Karo Kanca-Kanca