22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Skydives Wong cacat Liwat Everest
Skydives Wong cacat Liwat Everest

Skydives Wong cacat Liwat Everest

Wong Prancis sing nandhang pirang-pirang sclerosis ngrampungake langit sing sukses ing Gunung Everest akhir minggu iki. Marc Kopp sing umur 55 taun, sing wis lara pirang-pirang sclerosis luwih saka sepuluh taun, dadi wong cacat pisanan sing ngrampungake skripsi Everest, lapor NPR.

Skydive tandem kalebu Kopp lan kancane Mario Gervasi, juara langit jago, mlumpat saka pesawat saka 32.000 kaki menyang wilayah pendhudhuk khusus ing gunung kasebut.Kopp lan Gervasi nglampahi sawetara ewu kaki pisanan kanthi tiba gratis sadurunge tiba ing platform meh separo nganti puncak 29,000 kaki.

Kopp, sing penyakit mboko sithik nyingkirake sisih tengen, dadi dhukungan kanggo macem-macem penderita sclerosis liyane. Dheweke ngandhani AFP, "Muga-muga tumindakku bakal menehi inspirasi kanggo wong liya sing lara karo penyakit iki. Muga-muga luwih akeh bakal ngetutake ing sikilku."

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca