26.11.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Daptar Priksa Internasional Kanada Mile Beer Mile International
Daptar Priksa Internasional Kanada Mile Beer Mile International

Daptar Priksa Internasional Kanada Mile Beer Mile International

Ing dina Jumuah Kanada, Lewis Kent nemtokake rekor jagad anyar kanggo mil bir paling cepet kanthi wektu papat menit lan 55.8 detik, miturut Telegraph. Cathetan Kent kurang saka 24 jam sawise Australia Josh Harris nyetel rekaman jangka pendek papat menit lan 56.2 detik, miturut Olahraga Nggambarake. Loro-lorone nunggu konfirmasi kanthi Waca rangkeng-, pamrentahan sing netepake aturan resmi kanggo mil bir.

Muter bir kalebu ngombe bir 12-meter paling ora 5 persen ABV, nglakokake puteran sekitar trek 400 meter, lan banjur mbaleni proses kaping telu kanggo total papat bir ing sawijining mil. Pesaing sing muntah sajrone balapan kudu ngrampungake pusingan ekstra kanggo entuk asil kasebut.

Ing tanggal 22 Agustus, Kent, Harris, lan sing nduwe rekor sadurunge James Nielsen, sing dadi bir bir sub-limang menit pertama ing taun 2014, bakal pesaing dadi kepala ing pertama Bir Mile World Klasik ing San Francisco.

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca