26.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa dheweke nggawe boots climbing ekstra?
Apa dheweke nggawe boots climbing ekstra?

Apa dheweke nggawe boots climbing ekstra?

email Email A:Oh, dear ... sampeyan wong sing duwe kakiyatan sing gedhe banget! Napa sampeyan ora terus snorkeling, ing ngendi sampeyan duwe keuntungan alami - ora kudu tuku sirip, kayata.

Scarpa Inverno


Kanthi boots, jembaré ora angel. Wangsulan cekak yaiku, ora, uga Invernos ($ 290; www.scarpa-us.com) utawa Alphas sing luwih entheng ($ 350) luwih jembar, saengga sampeyan bakal duwe wektu sing angel dadi pasangan. Yen secara sengaja, dheweke pas karo modhèrn, aku kepéncangan karo Invernos amarga iki luwih anget lan luwih kaku kanggo mendaki es langsung. Alphas luwih apik ing terrain campuran.


Sakabèhé, sajrone seminggu ing kadhemen, boot kaping pindho bakal dadi cara sing bisa ditindakake. Sawetara sepatu hibrida sing luwih anyar bakal bisa digunakake - kayata, Salomo's Pro Thermic ($ 380; www.salomonoutdoor.com) utawa Tec Rock Tecnica ($ 340; www.tecnicausa.com) - nanging aku rumangsa bakal luwih seneng. boot full plastik kanthi lengkap kayata Inverno utawa Koflach Arctis Expe ($ 355; www.koflachusa.com). Amarga sifat kaya sing sampeyan lakoni, sampeyan bakal bisa uga tetep ana, lan aku kudu mikir bakal luwih panas.

Isih, masalah sing pas iku angel. Sampeyan bisa uga kudu tuku boot sing ukuran ukurane luwih gedhe, luwih dawa tinimbang sampeyan kudu entuk jembar sing pas. Banjur sampeyan kudu nyemprot karo kaos kaki, sisipan sisik, insole, lan barang liyane supaya bisa cocog supaya sampeyan ora duwe akeh banget. Ora gampang, nanging alat pemesinan boot sing apik ing toko gunung gunung kudu bisa nulungi sampeyan.

Sugeng sareh!

Tags:

Share Karo Kanca-Kanca