20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Desain lan Tech 2011
Desain lan Tech 2011

Desain lan Tech 2011

email Email Speaker Speaker Harman Kardon GLA-55

Speaker Speaker Harman Kardon GLA-55

Speaker Speaker Harman Kardon GLA-55

KANGGO KRYSTAL
Nalika Kurt Solland Harman Kardon ditugasake kanthi bisa ngrampungake apa sing bisa diomongake dening pamicara, dheweke njupuk pertunjukan saka ekspresi bumi sing paling murni: kristal. Kanggo nggawe GLA-55, Solland ngramalake saben omah plastik sepuluh inci kanthi 56 waton elektronik bermutu audio - woofer telung inci lan bandwidth kanthi bantal, amplifier digital sing didhelikake, lan kontrol sensitif sentuhan - ngerungake swarane kuat kaya ana sing metu saka guwa es. "Rancang sing apik ora bakal ditindakake," ujare Solland. "Sampeyan njupuk prekara sing wis pirang-pirang taun nganti pirang-pirang taun, lan nggabungake kanthi cara sing nyenengake." $ 1,000; harmankardon.com

Montokan Boston Bike Tilas

Dianggo, FOLDED, FAST

Montokan Boston Bike Tilas

Montokan Boston Bike Tilas

Kanthi gulung cepet saka koran cepet, Montague tilas mesin basikal Boston-kacepetan kanthi elegan supaya gampang ditetepake. Lan kanthi flip-flop hub, sampeyan bisa muter gear-gear utawa freewheel. $ 769; montaguebikes.com

K2 Rictor Skis

KAWASAN FLOAT

S2 Rictor Ski

S2 Rictor Ski

Skis wedhi kanthi rocker - bend ndhuwur ing pucuk lan buntut, supaya bisa mbantu salju kasebut ing salju - nggawe barang ski sing gampang luwih gampang. Saiki, K2 wis milih bentuk anyar iki bakal ngganti cara salju salju kanthi salju. Meh kabeh garis skis alpine, kaya Rictor, sing katon ing kene (127/80/109), saiki duwe gelar rocker - ngewangi pesawat ing salju salju sing alus lan variabel tanpa ngorbanake daya ukiran ing hardpack. $ 800; k2skis.com

Ecots Golf Street Sepatu

FORE FOOT

Ecots Golf Street Sepatu

Ecots Golf Street Sepatu

Sepatu skate cukup adhem. Sepatu golf Ora akeh banget. Nanging Ecco goyangake karo garis-garis cleats Golf Street Premier, kanthi uppers kulit sing diilhami lan skate karet gelap sing bakal sampeyan terus mantep lan ngganggu ing dalan. $ 140; ecco.com

Skala Tanita BC-1000

Gegegeng ing IT

Skala lawas sampeyan saiki dadi dinosaurus. Tanita BC-1000 ngukur persentase lemak awak, massa otot, lan intake kalori saben dinane (oh, ya, lan bobote), banjur upload kabeh kanthi nirkabel menyang komputer lan nuduhake nomer sampeyan ing jam tangan fitness FR60 Garmin ($ 100) utawa tampilan remot ($ 130), loro didol kanthi kapisah. $ 280; tanita.com

Pad Tidur Klymit Inertia X-Frame

PAD HOT

Pad Tidur Klymit Inertia X-Frame

Pad Tidur Klymit Inertia X-Frame

Ketemu amben inflatable sing paling gampang dipakani donya. Inertia X-Frame ing Klymit 9.1-ons ora kalebu bagean gedhe ing awak arang kontak ing lemah, saéngga bisa ngemot luwih cilik tinimbang bubuk soda. Bonus: Sampeyan bisa ngepet nganggo argon bensin sing entheng, yaiku gas super-penebat, supaya salju dadi anget. $ 100; klymit.com

Komperdell Pendekatan Carbon Trekking Pole

EXE POLE

Komperdell pendekatan Trekking Trekking

Komperdell pendekatan Trekking Trekking

Kutub trekking sing ora bisa disimpen, nanging tabung teleskopik nambah bobot. Untunge, jenis anyar - kaya Komperdell's Approach Carbon (katon ing kene, $ 240; komperdell.com) lan Jarak Ultra Diamond Black ($ 150; blackdiamondequipment.com) - ditambahake dadi telung utawa papat bagean, kaya kutub tarub, nggawe kabeh entheng lan bisa diisi.

Brunton Flip N'Drip Produsen Kopi

Gampang BUZZ IT

Brunton Flip N'Drip

Brunton Flip N'Drip

Flip N 'Drip Brunton nggampangake camp kampus kanggo malah paling gedhe kepala: Mung mbuwang lemah ing filter, tambah banyu sing nggodhok, flip kabeh, geser bodo terisol, lan tangi. Sempurno. $ 60; brunton.com

Kémah Easton Kilo

LAMPU CAHAYA

Kémah Easton Kilo

Kémah Easton Kilo

Kita ngerti yen mung sawetara wektu sadurunge serat karbon wiwit ditampilake ing cagak tenda. Carbon Ion 'potlot tipis wesi anyar 56 persen luwih entheng tinimbang cagak aluminium nanging luwih tahan lama. Hasile? Generasi anyar kemah sing kurang apik, kaya Kilo freestanding Easton, sing ngemas tembok tembok rong lapisan (bolong lan udan), vestibule, lan ruang lantai 26 alun lan isih bobote 2,2 kilogram. $ 400; eastonmountainproducts.com

T-Shirt Polarmax TransDry

WET T-SHIRT?

Polarmax TransDry Cotton T

Polarmax TransDry Cotton T

Katun bisa uga ora mateni maneh: Kain sing wis dadi Anathema kanggo lapisan jaba ruangan sing apik. Cotton Incorporated ngenteni rong taun suwene ngrancang benang hidrofobik sing narik kelembapan adoh ing kulit, saéngga garing kaping pindho kanthi katun tradisional, nyerep setengah banyu, lan tetep bebas ruangan tanpa kringet. Wektu bakal ujar apa kain sing diasilake, sing digunakake Polarmax kanggo nggawe TransDry Cotton T iki (saka $ 45; polarmax.com), bisa nahan awake dhewe tinimbang wol utawa merhet wol, nanging kesan pisanan kita apik.

Roclite GTX 288 Hiking Boot

TAMPILAN GAMPANG

Roclite GTX 288 Hiking Boot

Roclite GTX 288 Hiking Boot

Sepatu utawa sepatu mlaku Inov-8 minimalis anyar Roclite GTX 288 bobote sepuluh ons (utawa kira-kira setengah saka rata-rata sepatu hiking rata-rata) nggawe paling gampang, paling cepet lan paling cepet "Gore-Tex" ing dalan. Ora ana sing luwih akeh ing kene - mung lapisan tipis, fleksibel, lengan, lan sisih ndhuwur anti banyu kanggo mbantu supaya sampeyan ora nggulung - nanging rumangsa duwe pencerobohan. $ 130; inov-8.com

Roda Karet MTB Easton Haven

HOOP DREAM

Roda karbon karbon Easton Haven

Roda karbon karbon Easton Haven

Roda gunung-sepeda karbon-serat cukup bom kanggo bom mudhun ing? Aku uga ora percoyo. Nanging desainer ing roda gunung-gunung Haven Carbon anyar kabeh suwene 20 taun nggarap barang-barang rekayasa kaya waja awak lan kerung irung roket kanggo militer - lan perusahaan kasebut pancen puas karo asil kasebut: Easton mbalekake dheweke kanthi rong taun, ora ana - njamin njamin. $ 2,300; easton.com

Poc Receptor Backcountry Helmet

HEAD SPINNER

Poc Receptor Backcountry Helmet

Poc Receptor Backcountry Helmet

Sembarang helm ski bakal mbantu nglindhungi melon sampeyan saka pangaruh gaya kethul - uthukake, pokiheter pethoki. Nanging Recocor Backcountry anyar Poc dibangun kanggo nresep kejut twist saka jotosan cemlorot, kaya nalika sirah sampeyan tiba ing lemah nalika sampeyan lagi njerit. Lapisan batin dirancang kanggo mindhah kanthi mandiri, mbatesi pasukan puteran kanthi cara ditransfer menyang otak sampeyan. $ 250; pocsports.com

Jaket Duwe 360 ​​Gelar Anyar

KLIK TENAGA

Jaket Gelar 360 Gelar Anyar

Jaket Gelar 360 Gelar Anyar

Pikirane para driver pancen weruh logo refleksi sing cilik ing jaket sing mlaku ing wayah wengi? Aja gantung. Balance Anyar nggarap Skotchlite 3M kanggo nggawe jaket 360 Degree kanthi reflektif ing kabeh arah nalika lampu lampu kasebut nanging kanthi gaya sing bisa katon kaya pelari - dudu pengawal lintas dina. $ 90; newbalance.com

Komputer Bike Polar CS500

ROKA LAN ROLL

Komputer Bike Polar CS500

Komputer Bike Polar CS500

Polar pro-level CS500 ora mung komputer mancal sing paling apik ing scrum; uga cinch kanggo digunakake kanthi kecepatan sing dhuwur. Kanggo klik liwat diwaca sing disesuaikan, gedhe banget, sampeyan mung remuk ing pojok pasuryan rocker switch kanthi jempol. Kabeh informasi kekuwatan, kekuwatan, lan tingkat denyut jantung sing dikarepake (kalebu tandha hidrasi) ana ing kene - lan ora ana liya: Teknologi gangguan gangguan mesthekake yen ora ana data getihen saka kanca-kanca nunggang. $ 320; polarusa.com

Audio-Technica ATH-ANC3 Earbuds

QUIET ING JET

Audio-Technica ATH-ANC3 Earbuds

Audio-Technica ATH-ANC3 Earbuds

Biyen yen sampeyan pengin nggawe bisu ngebul, mesin kursi gabby, lan njerit bayi nalika mabur, sampeyan kudu nggunakake headphone gedhe banget. Ora ana maneh: Audio-Technica gangguan-mbatalake earbuds ATH-ANC3 kanthi digital nyuda swara ambien kanthi 90 persen lan menehi kualitas swara sing ora bakal kelangan sampeyan ilang kaleng lawas. $ 170; audio-technica.com

Petlangan inti Petzl Tikka XP2

BUNGA JAMINAN

Petlangan inti Petzl Tikka XP2

Petlangan inti Petzl Tikka XP2

Iki minangka headlamp sing padha karo smartphone. Sampeyan bisa nyambungake Petzl's Tikka XP 2 inti menyang komputer, luwih becik padhange (nganti 50 lumen) utawa ngobong wektu (nganti 70 jam) gumantung karo kabutuhan olahraga, lan mbayar baterei litium-ion liwat USB. $ 110; petzl.com

Jaket Down Alaskan II

JEPET METAL BAHASA

Jaket Down Alaskan II

Jaket Down Alaskan II

Kain logam tipis bisa njaga sampeyan kanthi anget (selimut papan saksi lan cap cap foil pasca balapan). Masalahe? Logam ora ambegan kanthi becik. Mangkene sababe Columbia Alaskan II Down, lan kabeh jaket Omni-Panas liyane, diantrekake kanthi matriks titik foil cilik, sing tetep panas cedhak karo awak nalika kain ing saubenge ngidini uap metu. $ 200; columbia.com

Knife Bugter Spy

INGKU NGGAL LIRIK

Knife Bugter Spy

Knife Bugter Spy

Kadhangkala desain apik banget. Utawa, ing kasus iki, cilik.Bugderco's Bug bisa uga cukup menit kanggo kit pertolongan cemara keychain utawa backcountry, nanging nduwe perhatian baja stainless steel lan tukang sing padha kanggo menehi detail minangka katrampilan lengkap. Dawane kurang saka telung inci lan bobote kurang saka setengah ons. $ 8; spyderco.com

Tecnica Phoenix 100 Air Shell Boots

AIR BIG

Tecnica Phoenix 100 Air Shell Boot

Tecnica Phoenix 100 Air Shell Boot

Ngatur pas boot ski sampeyan ora tau gampang. Saperangan bladder sing bisa dilelehake ing Tecnica's Phoenix 100 Air Shell supaya sampeyan nambah tekanan tanpa nyuda kukul - menehi kendhali luwih akeh ski nalika sampeyan pengin, tambah kepenak saka rilis cepet ing ngisor. $ 660; tecnicausa.com

Tags: Headphone lan Speaker, Olahraga Salju, Skis Alpen, Kaki sikil, Mudhunake Berat, Aksesoris Tas Tidur, Polongan Trekking, Aksesoris, Siklus Tiga Mangsa, Layer Basis, sepatu gunung, Runth Road, Shell lembut, Headlamp, Insulated, Knives, Boots ski Alpine , Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca