28.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
Das Sepeda motor

Das Sepeda motor

Sepeda listrik ora dikenal kanthi kinerja, nanging saya ganti. BlackTrail, saka PG-Bike Jerman lan Komponen UB, ndhuwur 62 mil saben jam, dadi e-mancal paling cepet ing donya. Kanggo kacepetan kacepetan kasebut, pigura dibangun nganggo serat karbon Formula Siji, lan motor torsi dhuwur dipasang kanggo ngonversi pitu kilowatt - cukup kanggo nguasani omahmu kira-kira nem jam - dadi teras tikel. Sing nggumunake, BlackTrail isih bobote mung 44 kilogram lan bisa luwih saka 120 mil kanthi biaya siji. Rega rega $ 80,000 lan jangka produksi produksi 667-unit tegese sampeyan ora bakal ndeleng siji dikunci menyang meter parkir cedhak sampeyan, nanging titik wis digawe. Ing pungkasan dekade, e-bikes bakal dadi moped lan Vespas ing rega lan kinerja.

KANGGO
Brooks's B17 Juara Khusus retret udakara udakara 0.KANGGO
Toko Ventilated Hope Tech V2 Disc kanthi kapisah kira-kira 5 saben pasangan.KANGGO
Sepasang gembong rodha gunung-serat karbon kanthi serat dhuwur mlaku, 500. BlackTrail nyuwun, 400 kanggo sithik tilas trotoar VARUS khusus.

Tags: Ilmu, Kutha Biking, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca