22.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa aku pengin kemah papat musim kanggo mlebu Wir Muir Path?
Apa aku pengin kemah papat musim kanggo mlebu Wir Muir Path?

Apa aku pengin kemah papat musim kanggo mlebu Wir Muir Path?

email Email A:Kanggo wiwitan, aku bakal nyaranake telung musim. Umume kemah-kemah iki mung mantep kaya patang musim, mula ribut petir musim panas ora bisa ngrusak. Kajaba iku, ana ventilasi sing luwih apik, sing bakal dadi masalah Juli lan Agustus. Mesthi, sampeyan bakal bisa ndeleng sawetara bengi sing plancongan ing awal lelungan sing nggayuh 211 mil, nanging iki isih ora ana sebab sing kudu ditrapake kanthi bobot ekstra lan biaya biaya tenda sing luwih abot.

Aeolos 2P


Kanggo desain, aku seneng tenda sing duwe lawang ing sisih ngarep (biasane, ujung ndhuwur tenda sing luwih dhuwur), utawa sing duwe rong lawang, siji ing sisih siji tarub utawa ing sisih mburi. Konfigurasi pungkasan luwih gampang, amarga sampeyan bisa nggayuh barang-barang ing vestibule nalika isih ana ing tas turu sampeyan, bonus kanggo wong sing kesusu kaya aku.

Nanging apa kemah? Pilihan pisanan aku bakal dadi Marmot Aeolos 2P ($ 325; www.marmot.com), sing kasedhiya saka April 25. Kémah Marmot pancen tingkat paling dhisik, kanthi desain lan konstruksi sing apik banget. Aeolos ora ana sing beda-beda, kanthi akeh kepala lan kamar sikut berkat cagak sing dirancang kanggo nggawe trotoar cedhak-vertikal. Lantaie dawane dawane 90 inci, mula ana ruang kanggo sampeyan. Pintu ing salah siji sisih endhas ngidini akses gampang menyang vestibules kembar. Lan loro-lorone uga uap lan udan banget lan-bukti-angin. Bobot, udakara limang kilogram, limang ton, cukup apik kanggo tenda sing akeh iki. Sijine pesenan sampeyan saiki!

Kanggo dhuwit sing kurang, yaiku Serangan Kerajinan Sierra ($ 250; www.sierradesigns.com) minangka pilihan liyane, kémah sing uga ana kamar dhuwur kanggo awake dhewe, kanthi akeh headroom. Pintu ana ing saben sisih, lan pusaté ing trotoar. Vistibulé kembar sing amba lan ventilasi sing apik ndadekake Serangan Reverse sing nyata.

Isih, yen iki perjalananku, aku bakal kepeksa banget nggempel ing Lampu Black Black ($ 369; www.bdel.com). Iki minangka tenda tembok siji sing digawe karo Epic Nextec, kain sing ditabuh lan tahan banyu. Apa tegese yen udan sedina utawa sedina, kelembapan sethithik bisa uga mlebu. Nanging sampeyan luwih becik ndeleng ribut petir, lan bisa nolak kanthi gampang. Kajaba iku mung bobote telung kilogram, lan kanggo lelungan gedhe, bobote mesthi dadi masalah. Ana rong downsides: Siji, mung siji lawang sisih ngarep; loro, ora duwe vestibule (bisa ditambah karo $ 139, nanging uga nambah bobot). Isih, iku tarub sing apik kanggo lelungan kayata sampeyan.

Kanggo luwih lengkap pakar babagan papan perlindungan paling apik, priksa Outside Online Pitunjuk Tents.

Tags: Kandhang, Takon Artikel Ahli, Gear

Share Karo Kanca-Kanca