20.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa kemuahan saka igloos kanggo kemah sing apik?
Apa kemuahan saka igloos kanggo kemah sing apik?

Apa kemuahan saka igloos kanggo kemah sing apik?

email Email A:Pitakon menarik! Icebox Igloo ($ 175; www.grandshelters.com) dhasar minangka sistem pembentuk kanggo mbangun igloo sing dumadi saka patang plastik lan rod aluminium sing ambruk. Saka nglereni lan nglumpukake salju salju sing angel, Icebox Igloo ngidini sampeyan mbungkus salju dadi cet kanggo nggawe blok sampeyan. Rod kasebut minangka piranti sing dadi pusat, lan bentuk kasebut diuripake ing sumbu kasebut kanthi otomatis ngatur igloo. Nanging kauntungan sing amba yaiku salju sing meh bisa digunakake kanggo nggawe igloo. Wong lanang sing ngrancang mau uga ngaku manawa blok salju "dibungkus" luwih dawa tinimbang sing alami. Iki pratelan sing bisa ditrapake, nanging aku ora bisa ujar manawa kedadeyan kasebut.

Icebox Igloo


Yen ora, ora ana sing dakkandhakake yen ana igloo - utawa guwa salju, kanggo perkara kasebut - umume luwih unggul babagan tenda. Dheweke luwih anget, kekebalan kanggo kabeh, nanging angin sing paling angel (ditambah, ora ngganggu kemah), lan luwih gedhe (utawa, bisa uga). Kit Icebox Igloo, sing boboté udakara limang kilogram, uga luwih entheng tinimbang kémah papat musim, sing biasane bobote wolung nganti sepuluh kilogram. Lan mesthi wae kit igloo kurang saka tenda papat musim kayata Mountain Hardwear's Annapurna ($ 425; www.mountainhardwear.com).

Kerugian, mesthine sampeyan nggawe menyang papan kemah, mula dadi peteng, adhem lan salju, lan sampeyan kudu ngenteni pirang-pirang jam kanggo mbangun igloo. Ugh. Kajaba iku, ora ana sing ngiris, sampeyan bakal nyemprotake salju nalika salju isih dikembangake, lan sampeyan apike nganti lembab lan adhem. Lan kaya ngono, tenda tetep populer. Dheweke apik, flap ing angin, lan sawetara cara ora apik, nanging limang menit sawise tekan kemah sampeyan bisa mlebu.

Supaya sampeyan pindhah. Aku wis pasang kémah, guwa, lan guwa salju, lan saben ana kaluwihane. Nanging kanthi temenan, coba Icebox Igloo - aku bakal seneng.

Kanggo panggali salju sing luwih mewah, priksa Ing njabas Laporan Salji 2005 kanggo taun paling mundur ritzy.

Tags: Olahraga Salju, Takon Artikel Ahli, Gear Guy, Gear

Share Karo Kanca-Kanca