29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Apa aku pengin boots lengkap kanggo trek sing didhukung ing Bhutan?
Apa aku pengin boots lengkap kanggo trek sing didhukung ing Bhutan?

Apa aku pengin boots lengkap kanggo trek sing didhukung ing Bhutan?

email Email A:Sampeyan mesthi ora pengin utawa mbutuhake boots trekking abot. Nanging aku ora rumangsa pengin boots super lampu. Sawetara tilase cocog rapi, lan sampeyan pengin dhukungan lan proteksi sikil sing apik. Dadi, ndeleng bola kristal gearku, aku bakal ucapake sampeyan mbutuhake babagan tungkak, kanthi konstruksi sing apik lan kuat. Sampeyan ora bakal mbayar paukuman kanggo kepenak, nanging - sepatu bot hiking bobot separo saiki kepenak tenan ing kothak kanthi deskripsi.

Kasepian

@ # 95; gui_include name = "ad_in_article" @ # 95; gui_include
Kasus ing titik: Montrail Solitude ($ 140; www.montrail.com), sing dirancang khusus kanggo sikil wanita, luwih sempit ing tumit lan luwih dhuwur ing lengkungan. Apik banget lan kepenak, lan apik kanggo mlaku-mlaku kanthi akeh entheng ing kabeh lintasan (ora luwih apik kanggo nggawa beban sing luwih abot ing tilase rock. Utawa, Tecnica Mizar Mid GTX ($ 150; www.tecnicausa.com), boot sing ringan sing isih menehi dhukungan sing apik lan nduweni liner anti banyu. Asolo's FSN 95 GTX ($ 150; www.asolo.com) minangka boot cahya sing apik banget, sing wis bukti banget populer wiwit dikenal ing taun 2001. Kanthi kepenak banget, kanthi dhukungan saka boot kanthi bobot luwih akeh.

Mesthi wae, nganggo alas kaki, pas kabeh. Dadi ora mung mlebu dhaptar iki lan tuku apa wae sing ana ing stok. Coba pirang-pirang boots lan sawetara model, lan rungokake saran spatu spatu.

Yen ora, duwe trek sing apik!

Kanggo luwih akeh pilihan hiking-boot, priksa Ing njabas 2004 Pandhuan Panuku.

Tags: Sepatu Mendhuwur, Takon Artikel Kepiye, Gear

Share Karo Kanca-Kanca