29.10.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Ngatur Montor. Entuk Papan Cruiser.
Ngatur Montor. Entuk Papan Cruiser.

Ngatur Montor. Entuk Papan Cruiser.

email Email

Shredder nalika umur tartamtu bakal kelingan jaman, sadurunge rute tangga sing dibutuhake lan jeneng trik mulai muni kaya bukti matematika, nalika skateboard mung gaya. Iki Z-lanang dina. Ing Jay Adams dina. Srengenge wis metu, ombak dadi warata, lan luwih adoh sampeyan bisa nyandhang sikil kanthi numpuk ing irung lan tangan sampeyan dipasang ing mburi sampeyan.

Jaman kasebut minangka papan kapal pesiar kaya Jago GoldCoast yakuwi kanggo urip maneh. Pitu slable maple rock Kanada sing ditekan kanthi cekung jero njamin ton papan rumangsa ora bisa dirasakake, nalika irung punk-point lan grafis kandel ngundang sesi kolam renang ing mburi omah sing didorong dening Black Sabbath lan Stooges.

Ing dawane 27 inci, Jetty ora bakal ngasilake asil kanggo nyemprotake Smith menyang gilingan, utawa uga ora dirancang. Nanging roda Burnout dhuwur-dhuwur tegese sampeyan bisa mbuwang geser listrik utawa loro kanthi mandhap supaya ora mangan telek. Amarga, kaya sing dikandhakake karo para pengurus Dogtown, ora ana titik gaya kanggo mangan telek.

$120; skategoldcoast.com

Tags: Skateboard, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca