26.11.2020
HOTLINE: 02381 53 13 57
  • Utama
  • Salah sawijining Skis All Mountain Frontside paling apik ing taun 2016
Salah sawijining Skis All Mountain Frontside paling apik ing taun 2016

Salah sawijining Skis All Mountain Frontside paling apik ing taun 2016

Plug taun-taun iki luwih canggih - lan nyenengake-sadurunge. Apa wae gaya sampeyan, skis papat iki bisa nangani apa wae ing resort favorit, nanging luwih cocog karo moguls, glades, lan lapsing panas sing cepet.

Völkl Kendo

Paling Apike: Versatilitas sing paling dhuwur.
Tes: Kendo lawas minangka mesin rontog sing luwih apik kanggo ngubungake busur ing para pengantin lanang, kanthi tambang-omben sing ora ana. Anyar Kendo- kanthi tip lan buntut rocker lan sawetara tapering subtle - iku kabeh, mung karo chops off-trail. Kaya sedulur sing luwih tuwa, nggunakake kayu lan logam, nanging bentuk anyar ndadekake wiwitan luwih gampang, sanajan ambane tambah. Cabang ngisor iki nambah pinggiran terus.
Putusan: Yen Brahma dadi lembab, stabil kabeh, Kendo dadi sedulur sing luwih ringan, luwih gampang dolanan. 127/90/110

Rega$825Sakabèhé5Ukiran4.5

Atomic Vantage 90 CTI

Paling Apike: Panganten Kulon.
Tes: Ski iki rumangsa sutra lan prakteke nyuwun kontur ing musim gugur - ora mbutuhake otot sing berlebihan. We kredit kulo paling apik kanggo konstruksi Tambang Mesh Atomic, serat tenunan mbukak sing ngganti akeh logam ski. Kita tresna 90 ing dalan lan ing dalan, nanging mlorot utamane kanggo ngresiki.
Putusan: Vantage Iki bisa ngatasi ski sing luwih dawa tinimbang sing dikarepake. "Sampeyan mung pengin ngowahi giliran lan mumbul ing wit ing sadina," ujare salah sawijining panguji. 133.5 / 90/117

Rega$725Sakabèhé4.5Ukiran4.5

Dinastar Powertrack 84

Paling Apike: Short-swing dadi ing baris tiba.
Tes: We samesthine Powertrack supaya ora nesu-nesu. Sing nggumunake aku kepiye gampang nangani benjolan, salju salju ing wit-witan, lan kriting kenceng. Rahasia? Pelacur lima titik, kanthi tip lancip kanggo inisiatif giliran gampang lan siluet hourglass kanggo ngunci sampeyan menyang weteng busur ukiran.Amarga buntut kasebut uga tapered, sampeyan bisa ngganti arah kanthi kekarepan.
Putusan: Sampeyan bakal nggeser pusingan bunder tinimbang otomotif ski-sekolah, banjur culake kanthi gampang mandheg. 123/84/106

Rega$600Sakabèhé4.5Ukiran4.5

Blizzard Brahma

Paling Apike: Corduroy, glades, lan nabrak.
Tes: Skis ing kategori iki kudu stabil nanging dinamis kanthi tetep nanging isih cukup apik kanggo petualangan off-trail. The Brahma nyetel standar anyar ing kene. Panginepan kualitas apik ing Piala Donya (poplar, beech, lan aluminium) lan radius 62-kaki tegese sampeyan bisa ngangkut gapura GS. Nanging campuran rocker lan camber ndadekake adep-degulane.
Putusan: Skiers Western pengin ski bubuk bisa gawe serep, nanging manawa serba guna. 125/88/110

Rega$780Sakabèhé5Ukiran5

Tags: Alpine Skis, Pandhuan Panuku Musim Panas, Artikel Stack, Gear

Share Karo Kanca-Kanca